FOREO Hadir Dengan Jurulatih Kecantikan Pintar – Membantu Mengurus Penjagaan Kulit

Sebelum ini, Foreo pernah hadir rangkaian produk yang khusus untuk pembersihan wajah yang optimum. Rangkaian produk yang ditampilkan sesuai untuk pelbagai jenis keadaan kulit yang mana boleh digunakan untuk kebanyakan individu.

Tidak dinafikan, setiap individu yang mempunyai jenis kulit yang berbeza dan juga memerlukan penjagaan kulit yang berlainan mengikut kesesuaian.

Oleh itu, Foreo kini hadir dengan satu lagi produk baru yang dikenali sebagai Smart Beauty Coach iaitu membawakan sensor Luna Fofo yang akan digabungkan dengan aplikasi FOREO For You untuk membaca tahap penghidratan, mengungkapkan usia dan jenis kulit yang sebenar dan mengoptimumkan rutin pembersihan untuk anda.

Luna Fofo mampu membaca tahap penghidratan melebihi 1,000 unit sesaat. Ia juga hadir dengan teknologi Bluetooth yang menghubungkan peranti ini ke aplikasi FOREO For You boleh dimuat turun ke telefon pintar pengguna.

Data masa nyata ini digunakan untuk menganalisis usia sebenar kulit, tahap kelembapan, dan warna keseluruhan untuk membuat profil yang dipesan lebih awal.

Berdasarkan penilaian ini, aplikasi FOREO For You menawarkan cadangan penjagaan kulit dan merumuskan rutin pembersihan yang diperibadikan untuk setiap pengguna. Program yang dioptimumkan ini diselaraskan ke Luna Fofo untuk memberikan penyelesaian yang disesuaikan dan warna yang lebih berseri.

  • Teknologi T-SonicTM yang canggih pada kadar 8,000 denyutan seminit
  • Titik sentuhan bergradasi untuk pembersihan yang tepat
  • Reka bentuk ergonomik yang ringan
  • Silikon ultra lembut yang 35 kali lebih baik daripada bulu nilon, dan sesuai untuk setiap jenis kulit
  • Pemasa terbina dalam untuk memberi amaran kepada pengguna bila hendak menukar zon

Bagi yang berminat, Luna Fofo ditawarkan pada harga RM415 dan akan tersedia di kedai di Sephora mulai 1 Oktober 2020 dalam pelbagai empat warna menarik; Fuchsia, Pearl Pink, Mint dan Purple. Ia juga boleh didapati dalam talian di kedai rasmi FOREO di Lazada dan Zalora mulai 1 November 2020.