Lina Rosli Diterbitkan 2 October 2020

Title…

Title…

Matahari terik sepenuhnya sejak kebelakangan ini dan sambil menghabiskan masa di kawasan luar yang luar biasa untuk mendapatkan dos Vitamin D harian anda kerana cahaya yang disinari cahaya seperti idea yang bagus, sinar yang kuat dapat menyebabkan kerosakan jangka panjang pada kulit anda. Terlalu terdedah kepada sinar UV tanpa perlindungan dan penjagaan kulit yang betul boleh menyebabkan kulit anda kelihatan bintik-bintik kusam, kering dan gelap. Sekiranya kulit bercahaya adalah apa yang anda cari, lihat rumah kuasa penjagaan kulit SK-II tanpa gangguan ini untuk menambah rutin penjagaan kulit anda:

MIRACLE MULTI-TUGAS
Essence Rawatan Muka SK-II (230 ML, MYR 759)
Inti multi-tugas ini hanya yang anda perlukan untuk mengelakkan kerosakan permukaan kulit seperti kusam dan kehilangan cahaya yang disebabkan oleh pendedahan UV. Dikemas dengan lebih dari 90% PITERA ™, bahan ikonik ini meniru kulit, membolehkannya menyerap lebih cepat daripada air. Menghidupkan semula kulit dengan nutrien mikro termasuk vitamin, mineral dan asid amino, SK-II Facial Treatment Essence membantu anda mencapai kulit yang jernih berseri hanya dalam 28 hari.

TINGKATKAN Cahaya ANDA
SK-II GenOptics Aura Essence (50 ML, MYR 838)
Dengan kemasukan ekstrak Prunus dan PITERA ™, serum ini adalah jalan utama anda untuk mengurangkan kerosakan akibat selaran matahari dan pembentukan melanin yang membawa kepada warna kulit gelap dan kusam. Dengan hanya dua tetes SK-II GenOptics Aura Essence dua kali sehari, anda akan dapat memperoleh aura bersinar yang bersinar lebih terang daripada cahaya matahari.

Lindungi KULIT ANDA
SK-II Atmosphere Airy Light UV Cream SPF 50 ++ (30 G, MYR 291)
Lindungi diri anda daripada penyerang persekitaran yang berbahaya seperti UV dan IR dengan pelindung matahari bertekstur ringan yang penuh dengan perlindungan SPF50 + PA ++++ yang hebat ini – sesuai untuk musim panas. Cukup ambil tabir surya seukuran kacang polong dan ratakan ke seluruh wajah untuk memastikan liputan penuh.