Carian
#100Hari100Aktiviti- 3 Produk Yang Boleh Menjimatkan Wang Anda
October 9, 2020 • Lina Rosli

#100Hari100Aktiviti- 3 Produk Yang Boleh Menjimatkan Wang Anda

Lagi 84 hari sebelum menuju 2021. Apakah persiapan yang telah anda lakukan dalam mengubah diri anda menjadi yang lebih baik?

Jadi, Tajria hari ini akan berkongsi kepada anda 3 produk yang boleh membantu menjimatkan wang anda. Produk-produk ini membantu anda dalam mengurangkan kos pembelanjaan selain membantu mengurus kewangan untuk jangka masa panjang.

Bottle Emptying Kit

Kit pengosongan botol membantu anda mendapatkan setiap cecair atau titisan terakhir untuk sos cili, syampu, pencuci pakaian dan semua botol yang memegang cecair. Ia sesuai digunakan untuk sebilangan besar rekaan botol standard. Dengan ini, ia lebih mudah untuk menggunakannya tanpa perlu menggunakan daya yang kuat.

Flip-It Bottle Emptying Kit Super Deluxe 6-Pack. Get Every Drop! - FlipitCap

Set ini merangkumi enam bukaan yang boleh digunakan sendiri atau dengan salah satu daripada enam penyesuai untuk botol dengan leher yang lebih kecil.

Beli Di Lazada : Flip It Cap Bottle Drain Emptying Kit Kitchen Tool Buy 3 Free 1

Mesin Pengurup Duit Syiling

Sekiranya anda masih menyusun duit syiling secara manual, sudah tiba masanya untuk perubahan. Inilah masanya untuk memanfaatkan teknologi dan membiarkan mesin melakukan kerja yang sibuk untuk anda.

CCS-20A Coin Counter Notes and Coin Counter Singapore, Malaysia, KL,  Selangor, Penang, Myanmar, China Supplier Supply Suppliers Manufacturers |  Biosystem Group Pte Ltd

Mesin pengurup duit syiling atau pengasing duit syiling adalah alat yang menyusun koleksi duit syiling secara rawak. Penyusun duit syiling ini khusus untuk setiap negara.

Beli Di Lazada : Electronic Money Coin Sorter, Coin Counter

Vakuum Pengedap Makanan

Sekiranya anda seorang yang gemar membeli makanan untuk kuantiti yang banyak untuk menjimatkan wang, alat pengedap makanan ini boleh mengekalkan kesegaran daging atau sayur-sayuran di dalam peti sejuk sehingga tiga tahun, keju di dalam peti sejuk hingga lapan bulan dan tepung di dalam pantri selama dua tahun. 

MALAYSIA] Anova Precision® Vacuum Sealer | Lazada

Bukan itu sahaja, ia juga melindungi makanan daripada dehidrasi dan membuatkan makanan anda tahan kelembapan.

Beli Di Lazada : Vacuum Sealer Machine Automatic Food Sealer with 10 Vacuum Bags

__________________________________________________________

Berikut adalah beberapa peranti yang boleh anda dapatkan untuk masa ini. Di harap perkongsian ini dapat membantu anda mengurangkan kos harian, mingguan mahupun bulanan anda. Selamat mencuba!

 

Komen