Gunakan Suara Untuk Menyampaikan Mesej Untuk Elak Salah Tafsir

Berapa kali anda mahu meluahkan pendapat dan menyampaikan mesej secara lisan tetapi tergendala kerana takut akan penilaian orang lain atau menganggap anda tidak cukup bagus? Dan akhirnya, anda membuat keputusan untuk hanya berdiam diri dan membiarkan mesej tersebut terkubur dan tak disampaikan.

Surat kepada Suara Saya
Jadi selain daripada pandangan itu, saya juga mendapat pelajaran yang sangat berharga. Dan pelajaran itu adalah untuk berhenti membuang masa.

Sekarang saya tidak tahu tentang anda, tetapi saya seseorang yang secara historis telah menunggu tanda itu dari Alam Semesta sehingga saya dapat menggunakan Suara saya. Saya telah menunggu seseorang memberi saya kebenaran supaya saya dapat menuturkan suara saya. Dan saya telah menunggu bintang-bintang untuk sejajar ketika saya dapat berkongsi mesej saya.

Sekarang jika anda menyerupai ini – walaupun sedikit – saya di sini untuk memberitahu anda bahawa jika anda mencari tanda itu, saya adalah tanda anda. Pergi ke sana dan gunakan suara indah anda yang besar untuk memberikan sumbangan positif di planet ini.

Sekiranya anda telah menunggu kebenaran untuk seseorang mengatakan bahawa tidak apa-apa menggunakan suara anda, saya di sini untuk memberitahu anda, pertama sekali, anda tidak memerlukan kebenaran daripada sesiapa pun, dan jika anda masih mempunyai sistem kepercayaan lama dalam fikiran anda bahawa anda memerlukan izin dari seseorang, maka saya di sini untuk memberi berkat kepada anda dan berkata: pergi ke sana dan menyebarkan pesan kuat anda.

Dan akhirnya, jika anda adalah seseorang yang menunggu saat yang tepat untuk bintang-bintang berpadu, saya juga di sini untuk memberitahu anda, berhenti membuang masa. Anda akan menunggu selama-lamanya kerana ini adalah dunia yang tidak sempurna dan jika anda mahu mesej anda didengar, maka waktunya anda sekarang. Pergilah dan tidak sempurna dengan suara anda. Dan pergi ke sana dan menyebarkan mesej anda.

Keluarlah, jangan sempurna, gunakan suara anda dan sebarkan mesej anda.

Oleh itu, mesej ini adalah sesuatu yang benar-benar ingin saya kongsikan kepada anda kerana telah lama membebani hati saya. Dan setelah saya membagikannya kepada anda, saya juga ingin mendengar apa yang akan anda lakukan dengan suara anda sekarang setelah anda mendengar mesej ini. Tinggalkan komen di bawah.

Keluarlah, bersikap berani, sahih, berani, gunakan suara anda, didengar.