Carian
Klook Menawarkan Promosi Beli Satu Percuma Satu Sempena Jualan 12.12
December 10, 2020 Lina Rosli

Klook Menawarkan Promosi Beli Satu Percuma Satu Sempena Jualan 12.12

Seperti kebanyakan platform atas-talian yang lain, Klook juga tidak ketinggalan dalam menawarkan sejumlah tawaran hebat dan juga promosi bersempena 12.12 ini.

Antara yang menarik termasuk promosi ‘Beli 1 Percuma 1’ untuk pembelian bermula dari jam 12.00 malam pada 12 Disember 2020 dan ia perlu digunakan sebelum 30 Jun 2021.

Aquaria KLCC:​ Tawaran ini terhad untuk 100 pembelian terawal dan hanya boleh digunakan untuk tiket bukan hari minggu iaitu Isnin hingga Jumaat.

Breakout Escape Room Experience in Kuala Lumpur​: Tawaran ini terhad untuk 100 pembelian terawal dan boleh digunakan untuk tiket masuk.

Hauntu Immersive Experience in The LINC Kuala Lumpur:​ Tawaran ini terhad untuk 100 pembelian terawal dan boleh digunakan untuk tiket masuk.

Anda juga boleh tempah bilik dan hotel yang anda inginkan pada harga yang lebih murah. Menariknya, anda boleh membeli dahulu baucar dan tebusnya sebelum 31 Mei 2021.

Selain itu, anda juga boleh mendapatkan tawaran dan diskaun akhir tahun untuk rangkaian restoran dan tempat makan kegemaran anda.

Antara diskaun yang boleh ditawarkan:

Untuk tawaran yang lain, layari dan jangan lupa untuk melakukan transaksi pembelian anda bermula 12 Disember kelak!

Komen