Kedai Kendiri Uniqlo Kini Dibuka Di Bandar Sri Damansara – Dapatkan Beg Tote Uniqlo Percuma

Kini, anda tidak lagi perlu berkunjung ke pusat membeli-belah atau pasaraya berdekatan untuk mendapatkan barang dan item fesyen dari Uniqlo. Hal ini kerana, Uniqlo kini membawakan pusat fesyen kendiri tepi jalan gaya Jepun yang pertama di Malaysia yang terletak di Bandar Sri Damansara.

Kedai ini berukuran sekitar 15,100 kaki persegi dengan ruang fesyen yang besar tanpa menawarkan sekaligus yang memudahkan pengunjung untuk membawa ahli keluarga yang lain membeli-belah di kedai berkenaan.

Image may contain: outdoor

Bersempena pembukaan pusat membeli-belah kendiri ini juga, Uniqlo menawarkan promosi istimewa selama 3 hari bermula ini juga, mereka Jangan ketinggalan istimewa selama tiga hari bermula dari 18 hingga 20 Disember 2020.

Untuk 500 pelanggan pertama yang mengunjungi ke kedai setiap hari akan menerima beg dengan barang khas. Bukan itu sahaja, bagi pelanggan yang membuat pembelian minima RM200 atau lebih dalam satu transaksi akan menerima Beg tote Uniqlo U.

Image may contain: sky, cloud and outdoor

Bagi yang ingin mendapatkan segala kelengkapan fesyen untuk setiap ahli keluarga, jangan lupa untuk mengunjungi Kedai Kendiri Uniqlo di Bandar Sri Damansara bermula hari ini!

Alamat: A-G-1, Lot 2005, Persiaran Perdana, Bandar Sri Damansara PJU 9, 52200 Kuala Lumpur