Carian
Mari Jadi Penulis Di Tajria – Kongsikan Idea Dan Cerita Menarik
March 24, 2020 Lina Rosli

Mari Jadi Penulis Di Tajria – Kongsikan Idea Dan Cerita Menarik

Apa itu Tajria? Tajria adalah laman perkongsian informasi yang memfokuskan topik berkenaan wanita dan keluarga yang meliputi semua aspek kehidupan dari segi gaya hidup, kesihatan, kecantikan, fesyen dan automotif yang sesuai dengan peredaran dunia dan topik semasa.

Bukan itu sahaja, untuk 200 orang pertama yang menulis di Tajria akan mendapat hadiah sebanyak RM10. Jadi, tunggu apa lagi? Jom tulis dan menang sekarang.

Bagaimana Untuk Mula Menulis?

Bagi yang berminat, anda boleh mengikuti  3 langkah mudah untuk berkongsi segala tips, idea, dan pengalaman anda berkenaan topik kesihatan, kecantikan, gaya hidup dan travel, resepi, automotif, hiasan dan dekorasi, fesyen, motivasi dan banyak lagi seperti di Tajria.

Langkah 1: Daftar Akaun Amanz.me. Kemudian, dapatkan akses anda sebagai pengarang untuk hasilkan karya anda di Tajria.

Langkah 2: Mengarang idea dan cerita. Ceritakan pengalaman dan pengetahuan anda di pelbagai bidang menerusi artikel anda bersama kami.

Langkah 3: Kongsi dan baca. Artikel anda akan diterbitkan di laman Tajria dan seterusnya akan dikongsikan di laman sosial media kami iaitu di Twitter dan Facebook. Anda juga boleh membaca idea dan artikel pengarang lain.

Selamat mencuba dan mari mula menulis hari ini!

Komen