Tebus Diskaun Untuk Hermo Dan Shopee Melalui Katalog Ganjaran Samsung

Pembelian secara atas-talian dilihat memberikan kebaikan kepada pengguna lebih-lebih lagi untuk norma baharu yang akan datang. Dengan adanya platform-platform edagang, pengguna kini tidak lagi memerlukan anda untuk menghabiskan di atas trafik, malah ia juga membantu anda mengekalkan penjarakan sosial serta boleh mendapatkan segala barangan keperluan dengan lebih mudah.

Oleh itu, Samsung membawakan kepada anda tawaran diskaun bersempena perayaan Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba melalui Katalog Ganjaran Samsung (Samsung Rewards Catalog).

Untuk mendapatkannya, pengguna perlu melalukan pembayaran menggunakan Samsung Pay sama ada secara atas-talian dan luar-talian bagi memperoleh memperoleh Mata Ganjaran Samsung (Samsung Rewards Point). Dengan mata ganjaran ini, pengguna dapat menebus ebaucar di Katalog Ganjaran Samsung bagi menikmati potongan harga yang lebih banyak untuk pembelian seterusnya.

Untuk ganjaran yang ditawarkan kali ini, Samsung membawakan peluang untuk pengguna menebus ebaucar Hermo dan Shopee dengan kadar diskaun sehingga 10%.

Ebaucar Katalog Ganjaran Samsung Promosi Tamat Tebus Mata Ganjaran Samsung
Potongan Hermo 10% 23 Jun 2020 400 Mata Ganjaran Samsung
Potongan Shopee RM10 26 Oktober 2020 150 Mata Ganjaran Samsung

Langkah-langkah untuk menebus ebaucar Hermo atau Shopee:

Langkah 1: Kumpul mata ganjaran yang mencukupi untuk melalui Samsung Pay
Langkah 2: Baca dan fahami terma dan syarat yang diperlukan
Langkah 3: Klik “Redeem Point”
Langkah 4: Klik “OK” untuk mengesahkan mata ganjaran yang anda tebus
Langkah 5: Anda boleh menyemak baucar yang ditebus di senarai “My Voucher”

Walau bagaimanapun, penebusan ini tertakluk kepada terma dan syarat yang mana ia memerlukan pembelian minima untuk menggunakan baucar dan hanya satu penebusan bagi setiap pengguna yang dibenarkan sementara stok masih ada.

Untuk menebus, anda boleh memuat turun aplikasi Samsung Pay pada peranti anda. Mula berbelanja menggunakan Samsung Pay dan kumpul Mata Ganjaran Samsung untuk menebus yang anda gemari.