Cinta itu bukan sekadar kata-kata. Cinta itu perlu ikhlas dari hati. Cinta itu juga bukan mudah untuk dirasai. Aku tidak percaya akan konsep, cinta pandang pertama. It's F nonsense okay!!! Anyone of you baru nampak that someone for the first time, without kenal each other, OMG!!! MACAM MANA BOLEH RASA CINTA??? MENGARUT OKAY!!! Suka, yeah it's fine. But Cinta? Cinta is a serious thing. It's love, from our own heart not just mind games. 

You guys belum kenal, belum tahu identiti or karakter of that person how the F you said you already fall in love? 

Some argument within me and my friends, OMG you guys it's so annoying!!! Diorang boleh cakap, kalau kenal dulu before couple or bercinta means berkawan and diorang tidak inginkan konsep bercinta dengan kawan. Hey sis, bro and everyone that thinking the same - open your mind luas sikit boleh tidak?

I'm not saying you have to get close as a friend. What I'm saying is that, kenal dulu. Talk with them, chats, knowing the basics. Bukan jadi kawan. Takkanlah hari ini kenal hari ini couple? Berani gila you guys buat? No, I'm not trauma from my past lover. I'm just saying PLEASE DON'T BELIEVE IN CINTA PANDANG PERTAMA! That's all.

Berkenalan tidak bermakna berkawan, if that love never happens or it's not meant for you guys - but still suka each other like the way they talk, look, act, etc berkawanlah. But, jangan action sangat from either side and jadi friendzone. Just chill dah lah.

So please keep in mind. Kenal, borak, take it a few weeks maybe month - jangan bagi harapan dulu or rush everything. After that confess, couple. Kenali lebih dalam for a few months, than kenalkan pada kawan or even family. After that, you dah tahu perangai and karakter nilaikan. Is he or she the one for you? If yes, kahwin. If not, slow talk and see if any changes can happen - kahwin. If no jugak, GO TO H. 

Still nak berkawan, no issue i think? But preferably jangan sebab nak jaga perasaan. But if still berkawan, stay mana tahu ada jodoh boleh dapat second chance. But kalau rasa tiada, move on. 

 

Bye.

Lihat profil
Penulis Kacak

13 artikel di Tajria.