Carian
#Supportlokal, 7 jenama fesyen tempatan. 
January 29, 2021 Nursyafika

#Supportlokal, 7 jenama fesyen tempatan. 

CALAQISYA

Calaqisya, jenama yang tidak asing lagi di kalangan wanita Malaysia kerana berkualiti dan selesa. Antara pakaian Calaqisya yang anda patut miliki adalah Comfort Wear Series, Kaftans dan set top dan bottom

website: www.calaqisya.com

TUDUNGPEOPLE

Tudungpeople menghasilkan tudung yang berkualiti dengan corak yang menarik. Keluaran Tudungpeople tudung bawal mahupun shawls, ada daya tarikannya sendiri dan sentiasa sold out selepas beberapa jam di keluarkan. 

website: tudungpeople.com

ANAABU

Anaabu menawarkan fesyen yang minimalist dan fresh. Selain pakaian dewasa, terdapat juga kasut/sandal, stokin dan pakaian kanak-kanak. Keistimewaan Anaabu adalah mempunyai misi pengeluaran yang lebih hijau dan ‘ reducing waste ‘.

website: anaabu.co

WHIMSIGIRL

Whimsigirl yang terkenal dengan fesyennya yang minimalist dan warna pastel yang menarik hati pembeli. Whimsigirl yang mempunyai trademarkwhimsigirl – Everyday girl’s best friend ” mengeluarkan baju yang selesa dan sesuai untuk dipakai setiap hari. 

website: whimsigirl.com

KULET

Kulet bermaksud [ ku-lit ] adalah jenama kasut lokal yang menawarkan kasut kulit sintetik yang animal-friendly, berkualiti, tahan lama dan cantik. 

website: kulet.co

NELISSAHILMAN

Nelissa Hilman adalah salah satu jenama kasut designer lokal yang sentiasa selaras dengan fesyen terkini. 

website: nelissahilman.com

HANYA

Jika anda seorang yang meminati fesyen, Hanya adalah jenama yang sesuai untuk anda. Hanya juga popular dengan penutup mukanya yang cantik tapi pada masa yang sama patuh dengan kesesuaian untuk pandemik.

website: shophanya.com 

Komen