Carian
Puma X Michael Lau – Koleksi ‘Sample’ Dengan Grafik Pensil, Dilukis Tangan
February 19, 2021 Lina Rosli

Puma X Michael Lau – Koleksi ‘Sample’ Dengan Grafik Pensil, Dilukis Tangan

Untuk koleksi terbaru dari PUMA, syarikat sukan ini dengan bekerjasama Michael Lau hadir dengan rangkaian produk di bawah koleksi yang dinamakan ‘Sample’. Ia membawakan barisan kasut, pakaian dan aksesori dengan rekaan grafik pensil yang dilukis tangan.

Inspirasi di sebalik koleksi PUMA X MICHAEL LAU ini adalah menggambarkan koleksi yang “sedang dalam proses” yang mana dilukis dan ditampilkan dengan ciri yang mungkin tidak lengkap.

 Koleksi ini hadir dengan rekaan yang mengetengahkan ciri grafik pensil yang dilukis dengan tangan, tekstur kertas grafik sekaligus menghasilkan produk dengan rupa dan nuansa buatan tangan yang terinspirasi. Cetakan dan perincian mengetengahkan idea koleksi “sedang dalam proses”.

Mengikut pengalaman dan pengertian kreatifnya, ketika membuat item, tidak kira ia adalah pakaian atau pakaian atau kasut, reka bentuk yang paling menggembirakan mungkin berasal dari kesilapan yang tidak disengajakan oleh pereka atau juruteknik kilang. 

Dia memperhatikan keindahan di sebalik “kesalahan” seperti itu dari sudut lain dan memasukkan unsur-unsur ini ke dalam reka bentuknya. Persepsi seninya dilancarkan dalam produk untuk koleksi PUMA X MICHAEL LAU.

Untuk koleksi ini, anda boleh mendapatkan produk seperti kasut, jaket, knit pants dan aksesori seperti Flat Brim Cap dengan grafik “PUMA SAMPLE STUFF” dan Tote Bag untuk penyimpanan dan keselesaan dengan cetakan grafik yang unik.

Bagi yang berminat, anda boleh mendapatkan koleksi terbaru dari Puma iaitu Sample di kedai pakaian Puma KLCC, Pavilion, Sunway Pyramid atau layari laman rasmi Puma bermula hari ini!

 

Komen