Pusat Pengalaman Coway Kini Dilancarkan – Ruang Pameran Untuk Gaya Hidup Moden

Coway telah melancarkan Coway Experience Centre pertama di Wisma UOA II di Jalan Pinang, Kuala Lumpur. Melaluinya, individu di Malaysia kini boleh mendapatkan gambaran dan merasai pengalaman yang menarik dalam menggunakan produk dan perkhidmatan inovatif Coway. 

Ruang pameran ini menampilkan pelbagai produk moden seperti pembersih air, pembersih udara, peralatan bilik mandi, penapis luar dan tilam. Jadi, dengan penyediaan ruang seperti ini, ia pastinya dapat membantu pengguna yang berminat untuk menambah baik gaya hidup mereka supaya menjadi lebih bersih dan sihat.

Pusat Pengalaman Coway ini menampilkan bahagian iaitu Living Care yang menyoroti tawaran jenama untuk bilik tidur dan bilik mandi. Ini termasuk tilam premium Coway, serta peralatan bilik kecil seperti bidet Coway dan pelembut air. Sementara itu, bahagian Penjagaan Air dan Penjagaan Udara akan menggunakan suasana yang lebih futuristik, di mana pengunjung dapat melihat dan merasakan nilai yang dibawa oleh pembersih air dan udara inovatif Coway.

Bukan itu sahaja, untuk individu yang mungkin mempunyai sebarang pertanyaan mengenai produk dari Coway, pusat ini membawakan Coway Ladies (Codys), Coway Technicians, Homecare Technicians serta Health Planner bagi menerangkan segala kesulitan yang anda alami.

Untuk anda yang ingin mengunjungi Pusat Pengalaman Coway di Kuala Lumpur, ia dibuka kepada umum di bawah prosedur operasi standard (SOP) yang ketat dari Isnin hingga Jumaat pada jam 10 pagi hingga 8 malam, pada hari Sabtu bermula jam 10 pagi hingga 3 petang. Namun, ia ditutup pada hari Ahad dan cuti umum.

________________________________________________________________________

COWAY EXPERIENCE CENTRE

  • Alamat: Wisma UOA II, Jalan Pinang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Laman rasmi: Coway Malaysia