Chilli Crab Ocean Bomb Pizza – Rasai Pengalaman ‘Meletus’ Sewaktu Menjamu Selera Di US Pizza

Berikutan kebenaran untuk menjamu selera di kedai atau restoran telah mula dikuatkuasa, US Pizza nampaknya telah hadir dengan satu penawaran pengalaman yang unik bagi pengunjung yang hadir ke restoran berkenaan. Ia menampilkan sajian pizza yang dihidangkan seakan bentuk bomb kepada pengunjung yang memesan menu Chili Crab Ocean Bomb Pizza ataupun Chili Pepperoni Bomb Pizza.

Untuk pizza kali ini, ia menampilkan dua pilihan pizza. Pizza yang pertama. adalah Chili Crab Ocean Bomb Pizza yang mana membawakan lauk udang, sotong dan juga isi ketam bersama-sama dengan sos cili ketam yang mana ia disajikan seakan gaya shell out.

Sementara untuk Chili Pepperoni Bomb Pizza pula menawarkan pizza dengan kepingan pepperoni daging bersama keju mozarela dan turut menyertakan sos cili ketam yang pedas.

Apa yang menarik untuk sajian ini, para pengunjung akan menyaksikan krew US Pizza memasak dan menghidangkan pizza tersebut di hadapan mereka. Untuk mencubanya, anda perlu berkunjung ke lokasi US Pizza berdekatan anda, dan rasai pengalaman menikmati pizza seakan bomb yang mana ia sangat sesuai untuk anda yang menggemari makanan pedas.

Bagi yang berminat, menu Chili Crab Ocean Bomb Pizza boleh didapati pada harga RM58 sementara Chili Pepperoni Bomb Pizza pula ditawarkan pada harga RM48. Jika anda sudah mencuba, jangan lupa kongsikan pengalaman anda menikmati dua hidangan pizza ini bersama Tajria. Selamat mencuba!