Apabila bercakap mengenai raya, anda pastinya mengharapkan semuanya serba baharu. Sama ada baharu dari segi baju, baru dari segi kelengkapan diri, baru dari segi kelengkapan rumah dan banyak lagi.

Namun, jika semua hendak baharu bukankah itu satu yang sukar untuk didapatkan. Oleh itu, Hoolah kali ini hadir dengan kempen #RayaSekarangBayarKemudian bagi membantu anda membuat persiapan raya.


Antara yang menarik mengenai kempen ini adalah ia hadir dengan pemberian mega raya yang mana pengguna berpeluang memenangi hadiah dan diskaun setiap minggu dan juga hadiah utama yang bernilai sehingga RM15,000.

Untuk diskaun eksklusif, ia ditawarkan untuk pembelian yang merangkumi barangan fesyen, kecantikan, barangan elektrik rumah, barangan sukan dan banyak lagi. 

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan koleksi baju raya tahun ini, anda mungkin boleh melihat Koleksi Hari Raya 2021 bersama Alia Bastamam, UMMA, VARIANTE, Mellisa Shoes dan banyak lagi. Sementara kelengkapan dapur pula, anda boleh terokai barangan menarik dan nikmati potongan RM25 untuk setiap pembelian RM250 yang sah sehingga 19 Mei kelak.


Anda boleh mengimbas kod QR di kaunter sebelum membuat pembayaran atau hanya menggunakan laman web Hoolah untuk checkout barang yang anda inginkan. Raikan raya anda bersama Hoolah dan nikmati diskaun yang berbaloi bersempena sambutan yang bakal tiba.