Bagi anda yang menggemari piza, maka ini adalah peluang anda untuk merebut diskaun dan tawaran menarik daripada Domino’s Pizza.

Tidak perlu tunggu selepas vaksin, cukup sekadar mendaftar untuk mendapatkan vaksinasi dan anda boleh terus menebus tawaran 2 piza untuk saiz regular pada harga RM19 sahaja.

Kini, anda juga tidak perlu beratur panjang di kaunter untuk menebus piza kegemaran anda. Hal ini kerana, Dominos kini menawarkan kaedah penebusan menggunakan aplikasi dan juga web untuk pembelian bawa pulang (take-away).


Bagaimana Untuk Menebus Piza RM19 Di Aplikasi?

1. Muat turun aplikasi Dominos di Play Store ataupun App Store.

2. Selepas itu, anda perlu memilih dan menetapkan waktu dan lokasi Domino’s Pizza berdekatan anda yang anda ingin kunjungi untuk mengambil pesanan anda.

3. Setelah menetapkan lokasi dan waktu pengambilan, anda boleh mula melakukan pembelian dengan memasukkan kod kupon: MYVAX.

4. Untuk meletakkan kupon, anda perlu menekan panel tepi dan pilih ‘Promos & Coupons’. Kemudian pilih butang ‘Enter The Code’.


5. Masukkan kod kupon MYVAX dan tekan ‘Redeem’.

6. Kemudian pilih dua piza dari kumpulan ‘Favourite’. Jika anda memilih piza dari kumpulan lain, bayaran tambahan akan dikenakan.

7. Akhir sekali, anda boleh tekan ‘Cart’ dan mulakan pembayaran.


Bagaimana Untuk Menebus Piza RM19 Di Web?

1. Jika menggunakan web, anda boleh mula layari laman rasmi Domino’s.

2. Selepas itu, anda perlu memilih dan menetapkan waktu dan lokasi Domino’s Pizza berdekatan anda yang anda ingin kunjungi untuk mengambil pesanan anda.

3. Kemudian, tekan butang bakul di penjuru kanan dan mulakan pesanan anda.. Pilih ‘Promos & Coupons’ dan masukkan kod kupon MYVAX dan tekan ‘Redeem’.


4. Kemudian pilih dua piza dari kumpulan ‘Favourite’. Jika anda memilih piza dari kumpulan lain, bayaran tambahan akan dikenakan.

5. Akhir sekali, anda boleh tekan ‘Cart’ dan mulakan pembayaran.


Menarik bukan? Sewaktu mengambil pesanan anda di Domino’s yang telah dipilih, anda perlu menunjukkan bukti vaksinasi anda iaitu dengan mempamerkan aplikasi MySejahtera kepada petugas Domino’s.

Tawaran ini sah sehingga 31 Ogos 2021 dengan pembelian untuk bungkus dan bawa pulang sahaja.