Jika kita imbau kembali koleksi peranti Samsung terdahulu

Sekiranya anda seperti orang lain, anda mungkin memulakan tahun 2021 dengan rasa harapan dan optimis terhadap apa yang akan dibawa tahun ini – mungkin anda juga memulakan tahun ini dengan senarai resolusi Tahun Baru. Ketika kita melangkah ke suku ketiga tahun ini, mungkin penilaian terhadap resolusi Tahun Baru kita berjalan dengan baik kerana mereka sering terkubur di bawah rutin hidup duniawi dan kesibukan kita yang semakin meningkat seiring bulan berjalan. Oleh itu, tetapkan masa untuk merenungkan dan jika anda merasa lambat atau tidak aktif – maka jangan khawatir, kerana kami mempunyai petua untuk membuat anda bertenaga dan berlari dengan pantas sepenuhnya ke arah tujuan anda lagi dengan Galaxy Z Flip!

Petua 1: Tukar Ke Atas dan Bentuk Ke Atas

Rutinitas tanpa akal membosankan dari masa ke masa, jadi mengapa tidak menemui semula diri anda dengan membuka pengalaman baru atau hobi di luar zon selesa anda. Ikuti petualangan tanpa meninggalkan tempat duduk melalui ebook yang dapat membawa anda ke negeri yang jauh atau membawa anda dalam perjalanan ke pusat bumi dengan Galaxy Z Flip. Manjakan diri anda dalam ebook dengan khayalan yang jelas melalui skrin AMOLED Dinamik 6,7 inci yang menakjubkan; yang boleh dibahagikan kepada dua skrin 4-inci yang membolehkan anda memaparkan gambar yang hebat di bahagian atas semasa anda membaca dari bawah.

Sekiranya anda menginginkan sesuatu yang lebih optimis, terdapat banyak kelas tarian dalam talian untuk membuat anda bergerak dan bergerak – dari kardio tarian hingga kelas intensif balet. Fleksibel sekuat Galaxy Z Flip anda semasa sesi kecergasan ini dan ikuti terus instruktur anda dari tikar anda berkat Hideaway Hinge Galaxy Z Flip yang membolehkan peranti anda berdiri sendiri untuk memfilemkan sesi anda dengan mudah tanpa aksesori tambahan! Jangan menolak keajaiban Mode Flex yang membolehkan anda mengambil gambar selfie bebas tangan semasa anda berada di atas tikar.

Untuk menjadikannya lebih baik, pasangkan Galaxy Z Flip dengan Galaxy Watches untuk meningkatkan prestasi anda dengan jurulatih masa nyata. Bukan sahaja mengesan degup jantung anda, tetapi smartwatch secara automatik mengesan senaman anda dan mengesannya untuk anda! Bersantai dan menghidupkan kembali dari semasa ke semasa sangat penting untuk membuat kita terus berjalan, jadi memaksimumkan poket tambahan waktu sepanjang hari anda dengan Galaxy Z Flip.

Petua 2: Cari Kegembiraan Anda

Adakah anda kehilangan sedikit kegembiraan dalam hidup? Dikatakan bahawa berpakaian dapat membantu memecah monoton kehidupan di rumah, jadi dapatkan hari minggu anda dengan sebaik-baiknya dan lepaskan fesyen dalaman anda pada musim tinggal di rumah ini. Tingkatkan mood anda dengan pemotretan mini dalam mod glam penuh, yang anda perlukan hanyalah Galaxy Z Flip di tangan! Sama ada anda bereksperimen dengan penampilan solek baru atau mencari bahagian atas yang sesuai untuk dipakai, pastinya jangan terlepas sesi foto #OOTD yang bagus!

Dengan mod Flex yang menawarkan pengalaman bebas tangan untuk meredakan apa yang anda gemari, bersenang-senanglah dalam proses bersiap sedia dengan merakam video ‘Bersedia dengan Saya’ mengenai kaedah penjagaan kulit atau solek anda. Dan dengan penampilan yang mudah, dapatkan kreatif dengan merakam gambar selfie atau video dari pelbagai sudut dan dapatkan gambar atau klip berkualiti tinggi dalam kualiti video 4K tanpa tripod. Semasa pemotretan anda, gunakan fitur Single Take untuk mendapatkan pelbagai gambar dalam gaya dan format yang berbeza untuk membantu anda mencari sudut terbaik anda! Percikan api kecil berjalan jauh, jadi tingkatkan mood anda, nyalakan kembali api dan teruskan!

Sama ada matlamat anda besar atau kecil, ia dapat dicapai jika anda memikirkannya! Oleh itu, dapatkan motivasi dan memaksimumkan bulan-bulan mendatang semasa anda berusaha mencapai matlamat anda untuk baki tahun 2021. Sepanjang proses ini, biarkan Galaxy Z Flip mencabar anda untuk menjadi yang terbaik setiap hari kerana ia adalah rakan maju yang menyeronokkan, fleksibel dan masa depan yang anda perlukan .