iQiyi adalah platform penstriman video yang menawarkan kandungan drama, rancangan hiburan, anime dan filem dari Asia termasuk Malaysia, Korea, Jepun dan juga Taiwan.

Bersempena sambutan Hari Kemerdekaan yang bakal tiba, iQiyi menawarkan pelbagai kandungan menarik untuk tontonan ramai di samping memberikan akses tontonan percuma untuk akaun keahlian VIP.


Penawaran ini diperkenalkan bagi menjayakan kempen #HiburanMenyatukanKita. Sejak dari dahulu lagi, sudah banyak drama dan kandungan video yang dimainkan telahpun memberikan impak positif kepada hubungan antara individu. Maka, tidak hairanlah mengapa iQiyi turut bersama-sama mempergiatkan usaha dalam menyatupadukan orang ramai tanpa mengira usia, latar belakang, lokasi mahupun bahasa di Malaysia.

Pada bulan Ogos ini juga, iQiyi telahpun mula membawakan program kegemaran ramai termasuk Love Is Sweet, 7 Hari Mencintaiku, My Roommate Is A Gumiho dan juga siri anime klasik Naruto. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang menonton siri Original iQiyi yang iaitu The Ferryman: Legends of Nanyang.


Bercerita mengenai kandungan yang ditawarkan iQiyi lagi, anda boleh menikmati tayangan dan filem kegemaran anda pada resolusi video 1080P dan audio berkualiti Dolby Atmos. Malah, anda juga berpeluang untuk menonton drama Korea tanpa sebarang gangguan iklan.

Bagi anda yang baru mula untuk mendaftar akaun iQiyi, anda boleh mendapatkan akses keahlian VIP seminggu bermula dari 30 Ogos sehingga 12 September.

Sekiranya, anda ingin meneruskan langganan, diskaun sebanyak 50% ditawarkan untuk langganan selama tiga bulan dan tahunan. Tempoh tawaran terhad ini adalah dari 6 hingga 12 September dengan harga RM12.90 untuk pelan tiga bulan dan RM44.90 untuk setahun.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kempen Merdeka iQiyi atau menebus akses VIP percuma satu minggu, anda boleh kunjungi ke aplikasi iQiyi (App Store , Play Store) atau layari laman rasmi iQ.com.