Bagi anda yang menggemari piza, maka ini adalah peluang anda untuk merebut diskaun dan tawaran menarik daripada Pizza Hut menerusi pembelian beli 1 piza percuma 1 piza.

Selepas lengkap sahaja vaksin, anda boleh lakukan pesanan di laman web rasmi Pizza Hut dan mula daftar untuk mendapatkan ebaucar yang unik khusus untuk anda sahaja.

Menariknya mengenai promosi ini, anda boleh mendapatkan pelbagai pilihan kombo termasuk set 2 pizza 2 air, set pasta dan pelbagai set lain yang ditawarkan menerusi kod ebaucar unik yang dihantar ke dalam emel anda.


Menarik bukan? Anda hanya perlu lakukan tangkapan skrin dan terus muat-naik sijil vaksin dua dos dan tunggu 2 minit untuk pengesahan sijil.

Cara Menebus Regular Supreme Pizza Hut Percuma

Ikuti langkah di bawah untuk mula menebus hari ini.

  1. Daftar atau log masuk ke pautan Pizza Hut ini.
  2. Muat naik dan hantarkan tangkapan skrin sijil vaksinasi digital anda sebagai bukti dan Pizza Hut akan menghantar kod ebaucar melalui emel anda.
  3. Log masuk ke laman web atau aplikasi Pizza Hut, kemudian klik halaman kupon atau masukkan kod ebaucar khusus untuk mula memilih kombo dan set piza yang disukai.

Walau bagaimanapun, untuk setiap tebusan, anda perlu memastikan pesanan yang dilakukan haruslah mencukup RM20 sebelum melakukan pembayaran dan juga menikmati caj penghantaran percuma. Ebaucar anda juga perlu ditebus dalam tempoh 30 hari selepas menerimanya.

Bagi yang berminat, anda boleh melakukan pembelian bermula hari ini. Promosi hanya tersedia sehingga stok masih ada!