Carian
UNIQLO Memperkenalkan Seluar Pendek Sanitari Pertama Yang Menyerap Air
October 7, 2021 Lina Rosli

Peruncit pakaian global UNIQLO hari ini mengumumkan pelancaran AIRism Absorbent Sanitary Shorts, pakaian dalam penjagaan wanita untuk menyokong wanita melalui perubahan tubuh dalam pelbagai tahap kehidupan mereka. Barisan pakaian dalam Femcare UNIQLO, yang merangkumi pakaian dalam terbuka dan barang bersalin, terus berkembang dan berkembang dengan teknologi unik berdasarkan maklum balas pelanggan. AIRism Absorbent Sanitary Shorts akan tersedia di kedai UNIQLO terpilih di Malaysia dan melalui uniqlo.com mulai Isnin, 11 Oktober 2021. Syarikat ini juga akan menyumbangkan produk ini kepada wanita dan gadis tempatan yang terjejas oleh kemiskinan untuk menyokong kehidupan seharian mereka dan menyumbang kepada mewujudkan masyarakat yang setaraf gender.

Seluar pendek kebersihan penyerap cecair pertama UNIQLO

Pembinaan tiga lapisan untuk kering sepanjang hari

Pembinaan tiga lapisan yang boleh dipercayai terdiri daripada lapisan pengeringan cepat dan bau yang menjaga permukaan kulit selesa, lapisan penyerap mampu menampung hingga 30-40 ml cecair, dan lapisan tahan air yang terbuat dari penghalau air berlapis kain. Lapisan penyerap hanya meliputi kawasan selangkangan, sementara lapisan tahan air memanjang ke belakang hingga ke pinggang, menjaga belakang tetap kering sambil mengurangkan kekakuan yang tidak menyenangkan.

AIRisme dan pembinaan yang lancar memberikan keselesaan sutera

Penggunaan kain AIRisme yang halus dan halus dalam pembinaan yang lancar memberikan keselesaan yang luar biasa. Bahagian gusset di selangkangan mempunyai kemasan ikatan yang melimutkan kain untuk mengurangkan kebocoran dari lubang jarum jahitan.

Kawasan selangkangan pembinaan tiga lapisan

Kawasan selangkangan pembinaan tiga lapisan

Empat variasi warna yang dapat dipadankan dengan Wireless Bra 3D Hold

Empat variasi warna yang dapat dipadankan dengan Wireless Bra 3D Hold

Lapisan tahan air menutupi pinggul sepenuhnya dan mencegah kebocoran

Lapisan tahan air menutupi pinggul sepenuhnya dan mencegah kebocoran

Komen