Jenama global fesyen dari London Rag kini diakses oleh semua orang di seluruh dunia kini. Ia membawa gaya dan koleksi yang menarik ke Malaysia yang merangkumi pakaian, kasut dan aksesori yang terkini dan bergaya.

Setelah berkembang ke peringkat antarabangsa, motif London Rag adalah untuk memberikan kepada pelanggan mereka pakaian dan kasut berkualiti tinggi yang boleh dipakai oleh individu disamping masih menumpukan kepada keunikan dan elemen bebas yang menggabungkan reka bentuk lama dengan sentuhan moden.


Bagi yang berminat, produk London Rag telah tersedia secara atas-talian di Asia untuk sementara waktu. Dengan mempertimbangkan semua keperluan fesyen maka, London Rag telah memperkenalkan beberapa item khusus untuk pasaran Malaysia, termasuk koleksi pakaian yang muslimah.


Selain itu, antara koleksi lain yang turun diperkenalkan London Rag bermula dari pakaian aktif yang sangat selesa hingga pakaian malam yang bergaya. Di London Rag, mereka ingin memberikan sesuatu untuk semua orang bagi setiap kesempatan.

Untuk mendapatkannya, anda boleh kunjungi ke laman web Zalora dan lakukan carian London Rag di Zalora. Jangan lupa untuk iuti London Rag di Facebook dan Instagram @londonraginternational untuk melihat semua koleksi dan gaya baru.