Bagi peminat jenama mewah Michael Kors, ini adalah masanya untuk anda tidak ketinggalan dalam mendapatkan koleksi beg tangan terbaru yang dinamakan Karlie Satchel.

Bersesuaian dengan kehadiran musim luruh di negara luar, Michael Kors menampilkan rekaan beg tangan serba baharu yang membawakan stail yang moden dalam dalam pada masa yang sama tampak mewah dan eksklusif.

Mengenai rekaan yang ditampilkan, beg Karlie mempunyai bentuk trapezoid berstruktur yang dipadankan dengan tempat pemegang yang disambungkan dengan pengancing snap yang tersembunyi pada bahagian tepi beg.

Salah satu ciri rekaan beg yang paling menarik perhatian ramai adalah penampilan logo emas pada bahagian tengah atas beg yang sememangnya sangat ikonik bagi kebanyakan koleksi beg Michael Kors yang lain.


Terdapat beberapa pilihan warna dan juga fabrik beg yang ditampilkan untuk siri koleksi Karlie ini. Jika anda meminati beg tangan dengan kemasan kulit Saffiano, ia boleh didapati dalam warna biru, kuning, coklat dan juga jingga.

Anda juga boleh memilih Karlie Satchel yang menampilkan cetakan logo eksklusif pada permukaan beg yang dilihat akan memberikan imej yang cukup klasik untuk fesyen harian. 

Tidak ketinggalan, bagi kesemua beg Karlie, ia menampilkan pilihan tali tambahan jika anda ingin menggunakannya sebagai beg sling. Pada tali (strap) tambahan juga, terdapat penampilan logo serba baharu Michael Kors yang bersaiz hampir sama lebar dengan saiz strap.


Untuk mendapatkannya, anda boleh kunjungi ke laman Zalora bermula hari ini dan lakukan pesanan bagi produk Michael Kors kegemaran anda. Bagi yang berminat, kesemua beg Karlie ditawarkan pada harga RM2799 sebuah. Anda juga berpeluang mendapatkan hadiah eksklusif bagi setiap pembelian.

Jika anda menggemari saiz beg yang lebih kecil, beg Karlie ini juga boleh didapati dalam versi crossbody yang mana ia bioleh dibeli pada harga RM2019 sebuah.