Berikutan kejayaan pembukaan kedai keenam Monki di Malaysia, jenama fesyen Sweden ini telah melancarkan kedai pop timbul di Pavillion selain turut mengembangkan tawaran atas-taliannya dengan mula menawarkan produknya di ZALORA.

Melalui penawaran pakaian jenis gaya jalanan (streetwear), ia telah mendapat perhatian kebanyakan individu dan generasi milennial yang menggemari fesyen yang menyerlahkan keperibadian mereka.

Bukan sekadar memenuhi keperluan almari pakaian anda, Monki juga membawakan variasi jenis aksesori yang menonjol pada harga yang kompetitif. Monki tidak hanya terkenal dengan koleksi mengikut trend, cetakan berwarna-warni dan siluet bersaiz besar tetapi juga turut aktif dalam usaha kelestarian.


Antara usaha yang dijalankan termasuklah memperkenalkan rangkaian denim yang diperbuat daripada 100% kapas organik dan kitar semula, serta barisan pakaian renang popular yang dibuat dengan poliester kitar semula. Selain itu, sejak 2018 semua kapas diperoleh dengan cara yang lebih mampan selari dengan misi jenama fesyen tersebut.n.

Bagi anda yang ingin mencuba, terokai kesemua produk Monki yang penuh warna dan bersesuaian dengan gaya anda bermula hari ini di platform ZALORA.