Menjadi antara syarikat penghantaran yang cukup aktif di Malaysia, nampaknya Lalamove kini menambahbaik pengalaman penggunaan kepada pelanggan dengan menampilkan ciri terbaru mereka iaitu Lalapoints.

Menerusi Lalapoints, anda boleh menebus pelbagai baucar menarik dan juga kupon yang bersesuaian dengan keperluan anda. Bersempena penawaran ciri baharu ini, Lalamove turut menawarkan kepada pelanggannya 200 mata ganjaran secara percuma yang mana ia bersamaan dengan nilai baucar RM5.

Jika anda layari aplikasi Lalamove, anda hanya perlu klik butang menu pada sisi atas skrin dan pergi ke Rewards. Kemudian, skrin akan memaparkan jumlah Lalapoints anda serta ganjaran yang telah ditebus.

Untuk mendapatkan lebih banyak mata ganjaran, jangan ketinggalan untuk melakukan penghantaran ke seluruh negara sama ada menggunakan motosikal, kereta, van dan lori. Bagi setiap pesanan yang ditempah, anda berpeluang mendapatkan 1 Lalapoint untuk RM1 yang digunakan.

Bagi yang berminat, muat turun aplikasi Lalamove bermula hari menerusi kedai atas-talian Google Play Store dan Apple App Store.