Ulang tahun bagi meraikan sesuatu hubungan adalah suatu acara yang sangat istimewa. Ia bukan sahaja menjadi tanda ingatan di atas setiap pengalaman yang telah dilalui, tetapi juga untuk membuka lembaran baru untuk hari-hari yang bakal mendatang.

Mengenai hadiah ulang tahun perkahwinan, pastinya terdapat pelbagai barangan atau produk yang telah anda beli dan dapatkan sepanjang tahun sehingga menjadi sukar untuk anda memilih sesuatu yang lebih bermakna untuk pasangan anda.

Oleh sebab itu, Tajria hari ini ingin membantu anda dalam memberikan idea untuk hadiah bersempena ulang tahun perkahwinan. Berikut adalah senarai hadiah yang boleh anda berikan kepada yang tersayang yang mana ia terpakai untuk kedua-dua lelaki dan wanita.

Baucar Terapi Urutan Di Fave

Urutan di spa atau mana-mana rangkaian yang menawarkan servis ini adalah hadiah yang cukup bersesuaian untuk diberikan kepada pasangan anda.

Hal ini kerana, ia sebagai tanda terima kasih atau tanda syukur ke atas semua usaha yang dilakukan kepada anda. Dengan mendapatkan urutan daripada pakar, ia boleh membantu pasanagan anda meningkatkan mood selain menyokong pembebasan hormon perasaan yang baik, oksitosin, selaun turut mengawal kehadiran serotonin dan dopamin dalam tubuh.

Antara baucar yang boleh anda dapatkan di Fave termasuklah:

Klik pautan ini untuk menerokai baucar yang menarik perhatian anda di Fave

Baucar Percutian Di Shopee

Selain daripada baucar rawatan di spa, anda juga boleh membawa pasangan anda menerokai lebih banyak tempat menarik atau kunjungi juga ke resort boleh menjadi tempat istirehat bagi menenangkan minda.

Terdapat beberapa lokasi yang boleh anda tambah ke dalam senarai. Anda hanya perlu lakukan carian di Shopee Mall > Vacation Voucher untuk menerokai lebih banyak tempat atau lokasi hotel yang diidamkan.

Klik pautan ini untuk menerokai baucar yang menarik perhatian anda di Shopee

Baucar Aktiviti Di Klook

Anda juga boleh meluangkan masa melakukan aktiviti bersama sempena sambutan ulang tahun perkahwinan anda. Terokai pelbagai aktiviti menarik di Klook atau anda juga boleh mencari tiket khusus untuk pasangan anda tidak kira sama ada di dalam negara atau luar negara.

Berikut adalah beberapa cadangan lokasi yang boleh anda tambah ke dalam senarai:

Klik pautan ini untuk menerokai baucar yang menarik perhatian anda di Klook


Menarik bukan? Sudahkah anda menjumpai baucar atau tiket yang bersesuaian untuk pasangan anda? Tidak tertakluk kepada 3 kategori ini, anda juga boleh membawa pasangan anda keluar untuk makan malam mewah atau memilih untuk memasak hidangan romantis di rumah.

Bahkah anda juga boleh melakukan sesuatu yang mudah seperti sarapan pagi di atas katil atau mendaki melalui alam semula jadi yang mana ianya boleh menjadikan sesuatu hari itu terasa istimewa.