MyLaksa, rangkaian restoran yang diasaskan dan dimiliki warga Pulau Pinang telah bekerjasama dengan Nita Cosmetics. Kerjasama antara dua jenama ini bertujuan untuk menyatukan antara makanan dan kecantikan yang menjadi kegemaran Malaysia selain turut membantu memartabatkan budaya dan produk tempatan.

Menerusi kerjasama ini, kempen MyLaksa Bungkus Better Deals telah dibawakan bagi memukau pelanggan dengan gabungan menarik dan unik Asam Laksa Pulau Pinang yang lazat dan gincu berwarna-warni daripada Nita Cosmetics.

Bermula dari 28 Mac hingga 2 Mei, anda boleh mengunjungi ke rangkaian MyLaksa berdekatan anda dan nikmati salah satu atau kedua-dua set hidangan lazat sama ada Set Bungkus Keluarga dan set Bungkus Istimewa.

Berikut adalah MyLaksa Bungkus Better Deals yang boleh anda pilih:

  • Set Family Bungkus – 2x Asam Laksa KAW KAW, 1x Snek Asam, 2x Milo Ais (Terdapat di semua cawangan MyLaksa)
  • Set Bungkus Istimewa – 1x Asam Laksa Special, 1x Cheesy Wedges, 2x Iced Lemon Tea (Boleh didapati di semua cawangan MyLaksa kecuali MyLaksa Kota Bharu dan MyLaksa Express Lotus’s Mergong)
  • Set Snek Bungkus – 1x Asam Laksa Istimewa, 1x Snek Asam, 2x Teh Limau Ais (Terdapat di MyLaksa Kota Bharu dan MyLaksa Express Lotus’s Mergong sahaja)

Bagi setiap set MyLaksa Bungkus Better Deals, anda layak menebus satu Nita Bungkus Mini Bullet Matte Lipstick – Balik Kampung pada harga istimewa RM47 sahaja.

Untuk pengetahuan anda, set Nita Bungkus Mini Bullet Matte Lipstick – Balik Kampung terdiri daripada 5 butir gincu mini yang sesuai untuk pelbagai warna kulit. Ia juga diformulasikan denganbahan yang menghidratkan serta menawarkan kemasan matte yang tahan lama lebih-lebih lagi selepas makan.

Malah, Nita Cosmetics turut membangkitkan rasa nostalgia dengan menamakan gincu mereka dengan nama Sarsi, Ais Kacang, Jambu Ais, Sagu dan Teh Ais.

Bersempena Syawal yang bakal tiba juga, MyLaksa kini menampilkan rekaan tempatan pada Paket Raya edisi terhad. Ia merupakan karya seni oleh Nasuha Ibrahim yang ingin menggambarkan sambutan hari raya yang meriah dengan makanan di tengah-tengahnya.

Untuk maklumat lanjut mengenai promo Ramadan, menu, lokasi kedai atau peluang pelesenan MyLaksa, layari laman rasmi MyLaksa bermula hari ini.