Lina Rosli Diterbitkan 4 May 2022

Starbucks Anjurkan Seminar Kopi Di 3 Lokasi Sekitar KL

Khusus untuk anda yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pengetahuan asas kopi, Starbucks Malaysia kini menganjurkan Seminar Kopi di 3 buah lokasi di Kuala Lumpur, iaitu di:

  • Starbucks Reserve Bukit Bintang Junction
  • Starbucks Reserve Four Seasons
  • Starbucks Reserve Desa Park City

Menerusi seminar ini, anda berpeluang untuk menerokai proses penyediaan kopi yang mana ia dilaksanakan dalam dua pakej seminar berbeza, Coffee Explorer Package dan Starbucks Reserve Package.

Apa yang menarik untuk seminar kopi yang dianjurkan ini, ia tidak terhad untuk penyertaan langsung di lokasi fizikal seminar sahaja, tetapi juga turut boleh disertai menerusi penyertaan atas-talian khas buat anda yang berada di luar Kuala Lumpur.

Bagaimana Anda Boleh Menyertai Seminar Kopi Starbucks?

Hanya singgah di mana-mana kedai Starbucks yang dinyatakan di atas dan pilih ‘Tarikh’ dan ‘Pakej’ yang ingin anda sertai. Atau sekiranya anda ingin menghadirinya secara maya, anda perlu emelkan butiran yang diperlukan terus pada Starbucks menerusi [email protected] bermula hari ini.

Berikut adalah tiket bagi setiap pakej yang ditawarkan bersama jadual anjuran seminar:

Dengan adanya seminar kopi seperti ini, di harap ia dapat membantu anda mengenali lebih mendalam mengenai kopi selain turut memastikan kopi anda disediakan dalam keadaan yang terbaik. Selamat mencuba!