Carian
Tutti Frutti Kembali – Tidak Lagi Menawarkan Servis Harga Timbang
July 12, 2023 Lina Rosli

Pada 15 Januari 2022, jenama yogurt yang pernah terkenal di Malaysia pada suatu ketika dahulu Tutti Frutti kini hadir semula di pasaran Malaysia.

Tutti Frutti telah memilih Bukit Damansara KL sebagai tempat pertama pembukaan semula kedai froyo mereka. Selain itu, anda turut boleh berkunjung ke Tutti Frutti @ Fahrenheit88, Bukit Bintang bagi anda yang tinggal berdekatan dengan bandar Metropolitan KL.

Apa yang menarik, berbeza dengan tawaran Tutti Frutti sebekum ini, jenama tersebut dilihat telah hadir dengan skim harga tetap sama seperti kebanyakan jenama froyo di pasaran.

Dan dari segi harga yang disenaraikan di dalam menu, Tutti Frutti hadir dengan nilai RM13 untuk froyo saiz 5oz dengan dua toppings sementara RM16 untuk froyo bersaiz 6oz dengan dua toppings.

Bagi yang tidak mengetahui, Tutti Frutti sebelum ini menawarkan hidangan aiskrim yang disajikan bersama variasi pilihan buah-buahan sebagai toppingsPertama kali diperkenalkan pada tahun sekitar 2009, Tutti Frutti hadir dengan cawangan pertama mereka di Sunway Pyramid sebelum memperluaskan penawaran kepada 85 lokasi di seluruh Malaysia.

Komen