Coway kini memperkenalkan kerusi urut pertamanya untuk membantu pelanggan merehatkan badan sambil melapangkan fikiran dan sekaligus menghilangkan tekanan. Tidak hanya itu, kerusi urut ini juga turut direka bentuk untuk membantu pengguna melegakan ketegangan otot selain bersiap sedia untuk tidur nyenyak dan bangun pagi dengan rasa segar dari hujung kepala ke hujung kaki.

Dikenali sebagai Coway Massage Chair, kerusi urut serba baharu ini sesuai digayakan dan digunakan untuk menambah baik kualiti kehidupan. Tambah Coway, ia merupakan satu inovasi yang diperkenalkan untuk menambahbaik pengalaman istirahat selain menjadikannya bukan lagi satu kemewahan tetapi sebahagian daripada usaha untuk merehatkan dan menenangkan badan secara keseluruhan. 

Bagi anda yang berminat, Coway Massage Chair menawarkan sesi urutan keseluruhan badan. Kerusi ini telah direka bentuk secara ergonomik untuk memuatkan trek urutan sepanjang 130cm yang meliputi zon urut dari leher ke bawah.

Untuk pengetahuan anda, Coway juga ialah jenama pertama yang memuatkan trek sepanjang ini yang bergolek sehingga ke betis dan kaki, bagi melegakan otot betis yang lenguh selepas berdiri, duduk, berjalan atau memandu sepanjang hari. Ia juga dilengkapi dengan penggelek tambahan untuk pengalaman urut badan yang lebih mendalam dan juga beg udara tambahan untuk urutan betis yang selesa. 

Selain daripada ciri unik di atas, kerusi urut ini hadir dengan ciri urutan senyap. Melaluinya, ketenangan anda tidak akan diganggu oleh bunyi decitan yang kuat. Sebaliknya, anda diselubungi kesenyapan yang menenangkan dengan reka bentuk peredam bunyi Coway yang mencapai had hanya 46.5 desibel. Anda juga boleh memainkan lagu-lagu kegemaran dan nikmati detik-detik menenangkan dengan Coway Massage Chair.

Seterusnya, kerusi urut ini menampilkan saiz kompak yang menjimatkan ruang dan boleh muat dalam sudut-sudut kecil dengan jarak sehingga 5cm antara dinding dan bahagian belakang kerusi untuk kedudukan bersandar penuh.

Akhir sekali, sekiranya anda ingin mendapatkan servis penyelenggaraan untuk Coway Massage Chair, jenama gaya hidup ini menawarkan Servis Penjagaan Kerusi Urut 7 Langkah Coway, termasuk pertukaran dan penggilapan alas kulit kerusi, serta pembersihan dan pensterilan. Perkhidmatan percuma ini dikendalikan setiap empat bulan sekali selama tujuh tahun.

Dengan perkhidmatan ini, fikiran selain badan pengguna juga tenang kerana mengetahui kerusi urut mereka sentiasa dijaga rapi dan bersih, dengan khidmat penjagaan terbaik. Layari www.coway.com.my sekarang untuk maklumat lanjut tentang Coway Massage Chair