Bagi anda yang sedang mencari alat pengering rambut yang baharu, mungkin penawaran PerrySmith X Barbie ini boleh disertakan sekali di dalam senarai pembelian yang lain.

Menampilkan pengering rambut dengan motor berkelajuan tinggi, siri PerySmith iCare ini berupaya mengeringkan rambut 4 kali lebih pantas jika dibandingkan dengan motor pengering rambut biasa. Ia juga dilengkapi dengan motor berkuasa senyap yang juga menghasilkan aliran udara bertekanan tinggi pada 22m/s.

Menurut PerrySmith, pengering rambut ini membolehkan anda menyesuaikan suhu atau menggunakan tetapan pratetap pada pengering rambut untuk mengeringkan rambut anda mengikut tekstur rambut anda.

Selain itu, teknologi yang digunakan di dalam siri PerySmith iCare direka bentuk untuk melindungi rambut dan kulit kepala anda dengan membebaskan 200,000,000 ion negatif serta berfungsi mengurangkan elektrik statik pada rambut anda di samping mengunci kelembapan dan melindungi kilauan rambut.

Manakala untuk berus gigi elektrik pula, ia dilengakpi dengan teknologi iCare Micro Vibration yang membantu membersihkan gigi anda secara lembut tanpa merosakkan gigi anda. Malah, ia juga hadir dengan 5 mod bersih yang merangkumi pemutihan, penggilap dan juga penjagaan gusi yang sensitif.

Kedua-dua alat penjagaan diri ini hadir dengan kemasan matte yang berwarna merah jambu yang mana direka dengan rekaan yang moden dan minimalis sesuai untuk kegunaan harian. Untuk mendapatkannya, ia ditawarkan pada harga RM999 satu set dan boleh mula dibeli di laman rasmi PerrySmith bermula 8 Mac 2023.