Carian
Nikmati Chicken McNugget McD Kegemaran Anda Bersama 6 Sos Pencicah Popular #McDDoDaDip
May 11, 2023 Lina Rosli

McDonald’s Malaysia kembali dengan satu lagi kempen menarik dan menarik iaitu #McDDoDaDip. Mereka menampilkan Chicken McNuggets popular McDonald yang ditawarkan dengan enam sos berbeza untuk dipilih oleh pelanggan, bermula dari 11 Mei 2023.

Pelanggan boleh menikmati sos kegemaran sepanjang masa seperti ‘BBQ’ dan ‘Sweet N Sour’ atau mencuba sos kegemaran peminat seperti ‘French Cheese’, ‘Cajun’, ‘Sweet Chili’ dan ‘Japanese Curry’ dengan Chicken McNuggets mereka .

Sebahagian daripada kempen itu juga, McDonald’s Malaysia memperkenalkan Cabaran Tarian Jari #McDDoDaDip dengan kerjasama pengaruh dan artis media sosial tempatan, Alif ‘ALYPH’ Abdullah. Rakyat Malaysia boleh menyertai cabaran dari 15 hingga 21 Mei 2023 dengan menunjukkan tarian jari kreatif mereka mencelup Chicken McNuggets dalam sos mereka selaras dengan lagu #McDDoDaDip ALYPH di TikTok, dengan hashtag #McDDoDaDipChallenge.

Terdapat hadiah bernilai sehingga RM50,000 untuk dimenangi, dan pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh ALYPH, menerima hadiah wang tunai RM10,000 dan Hoodie McDDoDaDip edisi terhad eksklusif. 25 pemenang teratas Cabaran Tarian Jari #McDDoDaDip juga akan dijemput ke ‘McNuggets Party’ eksklusif untuk bertemu dan berinteraksi dengan ALYPH secara peribadi.

Komen