Carian
UNIQLO Coffee Bakal Dibuka Di UNIQLO Fahrenheit88 – Pada 9 November 2023
October 20, 2023 Lina Rosli

Selepas penutupan menyeluruh selama lima bulan untuk pengubahsuaian, kedai UNIQLO Fahrenheit88 bersedia untuk mengalu-alukan kedatangan pelanggan mereka semula mulai Khamis, 9 November 2023.

Untuk pengetahuan anda, UNIQLO membuat debutnya di Malaysia pada tahun 2010 dengan pembukaan kedai pertamanya di Fahrenheit88. Sejak itu, produk LifeWear UNIQLO telah mendapat populariti yang ketara dalam kalangan pelanggan Malaysia, yang membawa kepada penubuhan 57 kedai di seluruh negara sehingga kini.

Kedai serba baharu UNIQLO Fahrenheit88 ini mempunyai tiga tingkat ruang pembelian yang menawarkan barisan penuh LifeWear daripada koleksi teras dan istimewa, serta rangkaian ciri dan perkhidmatan baharu yang menarik.

Terletak secara strategik di tengah-tengah pusat komersil Kuala Lumpur yang meriah, kedai UNIQLO Fahrenheit88 yang telah diubah suai mengekalkan muka depan bangunan ikonik sambil mengembangkan lantai jualan daripada 30,515 kaki persegi kepada 33,937 kaki persegi.

Apa yang paling menarik, pertama kali di Malaysia, UNIQLO menampilkan kedai kopi, UNIQLO Coffee, yang terletak di tingkat bawah UNIQLO Fahrenheit88 yang telah diubahsuai. Menawarkan kedua-dua pilihan bawa pulang dan makan di dalam, ia menjemput pengunjung untuk menikmati campuran kopi eksklusif UNIQLO.

Di UNIQLO Coffee adalah tempat di mana pelanggan boleh berehat dan menikmati minuman mereka, membolehkan mereka berehat dan menikmati masa ini.

Komen