Carian
Rockqueen Melancarkan Koleksi Baju Raya Kasih Monolog Dari Hati Yang Diinspirasikan Dari Lirik Lagu Kasih Nyanyian Ella
March 4, 2024 Lina Rosli

Dengan kehangatan bulan Ramadan yang bakal menghampiri dan musim perayaan yang mendekat, Rockqueen kini melancarkan Koleksi Raya ‘Kasih Monolog dari Hati’ untuk tahun 2024. Diinspirasi dari lirik lagu Kasih nyanyian Ella sendiri, koleksi ini membawa kita kepada intisari kasih sayang serta gaya yang mengutamakan keanggunan, kesederhanaan, dan makna mendalam di sebalik keindahan pakaian. 

Dengan mengambil intipati dari nilai-nilai murni dalam budaya kita, Rockqueen membawa sebuah interpretasi moden yang tidak hanya menonjolkan keunikan rekaan tetapi juga memperkukuhkan ikatan kasih antara kita.

Koleksi ini merangkumi Abaya Kimono Seri, Abaya Hoodie Khaela, dan Baju Melayu Arjuna, setiap satu dibuat dengan sentuhan personal dari Ella sendiri yang mencerminkan keistimewaan dan gayanya dalam seharian dan menyambut lebaran. 

Lebih dari sekadar fesyen, Koleksi Kasih Monolog Dari Hati ini menjadi seruan kepada inti kemanusiaan – lebih-lebih lagi untuk saudara kita di Palestin yang menghadapi tantangan yang menguji keadaan mereka. 

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan Rockqueen Koleksi Raya Kasih Monolog Dari Hati 2024 tidak hanya menampilkan keanggunan pakaian di pagi Syawal, tetapi juga memperkuatkan mesej mendalam kempen kali ini. Untuk informasi lebih lanjut tentang koleksi ‘Kasih’, anda boleh mendapatkan koleksi kegemaran anda di www.rockqueen.com.my.

Komen