Carian
Kempen Ramadan Wardah Mengajak Wanita Untuk Fokus Kepada Pemerkasaan Diri Dan Kecantikan Dalaman
March 21, 2024 Lina Rosli

Wardah, jenama kecantikan halal terkemuka Asia, kini memperkenalkan kempen Ramadan ‘Teruskan Langkah Baikmu’ untuk menghayati semangat Ramadan dan bertujuan untuk memberi inspirasi kepada individu untuk melakukan perubahan positif dalam kehidupan mereka.

Bagi yang tidak mengetahui, Wardah merupakan jenama kecantikan Muslim yang berasal dari Indonesia. Hadir dengan produk berkualiti tinggi, jenama ini menampilkan barisan produk kecantikan dan juga kosmetik yang disesuaikan dengan keperluan wanita Islam moden.

Dalam salah satu acara yang dianjurkan di bawah kempen Ramadan ‘Teruskan Langkah Baikmu’, Wardah telah mengumumkan Minggu Sains Kecantikan Wardah yang berlangsung di Blue Atrium, Sunway Pyramid bermula dari 19 hingga 24 Mac 2024.

Untuk semua pengunjung yang hadir, mereka boleh menikmati pengalaman yang menarik dan interaktif menerusi aktiviti yang telah disediakan – perlaksanaan Minggu Sains Kecantikan Wardah ini adalah bertujuan untuk mempromosikan penjagaan kulit yang disokong sains, meningkatkan keyakinan diri, mendedahkan kecantikan dalaman, dan pertumbuhan peribadi.

Para hadirin juga boleh melibatkan diri dalam pengalaman yang menggabungkan sains, kecantikan dan penjagaan diri di mana mereka boleh bermula dengan stesen pemeriksaan kulit (Science-Powered Lab Wardah) untuk memahami jenis kulit mereka, diikuti dengan pemeriksaan UV untuk menilai kerosakan matahari dan mendapatkan perundingan di tempat.

Di Color Station Wardah, pengunjung juga boleh mencuba Analisis Penjagaan Peribadi untuk mengetahui warna bermusim dan rona unik untuk setiap produk Wardah yang sesuai digunakan – mengikut warna kulit mereka.

Bukan itu sahaja, Wardah juga turut bekerjasama dengan jenama tudung istimewa, HariRose, di Minggu Sains Kecantikan Wardah. Terdapat koleksi perayaan Harirose x Wardah khas yang telah dikeluarkan untuk pengunjung.

Jangan lepaskan tawaran istimewa Wardah semasa Minggu Sains Kecantikan dari 19 hingga 24 Mac 2024. Nikmati diskaun sehingga 20% untuk produk penjagaan kulit, diskaun sehingga 30% untuk kosmetik, dan rebat segera RM10 dengan setiap pembelian RM80. Selain itu, terima hadiah percuma dengan pembelian minimum RM100.

Selain sesi interaktif, para hadirin berpeluang menikmati promosi dan diskaun istimewa bagi produk Wardah, serta menerima hadiah dan hadiah eksklusif. Selepas program Minggu Sains Kecantikan Wardah, terdapat beberapa program lain yang menarik – selari dengan semangat ‘Teruskan Langkah Baikmu’:

  • Ekspedisi CSR ke Baling, Kedah, bersama Kahf
  • Majlis Iftar Ala Madinah di Karangkraf dari 25 hingga 29 Mac – memberi makan kepada seramai 8,000 hingga 10,000 orang masyarakat Shah Alam dalam tempoh 5 hari.
  • Bual bicara khas Heart to Heart bersama Duta Jenama Dayah Bakar dan 3 penceramah jemputan iaitu Sharifah Rose, Vivy Yusof dan Aisyah Hijannah
  • Filem pendek pertama Wardah yang bertajuk ‘Surat untuk Seri’ – mengisahkan tentang “Teruskan Langkah Baikmu”.

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen ‘Teruskan Langkah Baikmu’ dan untuk terus mengetahui berita dan promosi terkini daripada Wardah, layari https://wardahbeauty.com/ atau ikuti Wardah Malaysia di Instagram dan Facebook.

Komen