Carian
Derma Dan Sumbang Kasut Terpakai Anda Kepada ANTA – Mulai Hari Ini Hingga 5 April 2024
March 21, 2024 Lina Rosli

Bersempena dengan bulan Ramadan yang mulia, ANTA memperkenalkan kempen sulungnya #ANTABersamaAnda – anda boleh menderma kasut terpakai untuk membantu golongan kurang berkemampuan.

Bagi yang berminat untuk menyertai kempen #ANTABersamaAnda, anda boleh menyumbangkan kasut kesayangan anda mulai hari ini hingga 5 April 2024. ANTA akan mengumpul kasut terpakai di tempat penghantaran yang ditetapkan di Lembah Klang, iaitu The Exchange TRX, 1 Utama Shopping Centre, Sunway Pyramid, dan The Mall, Mid Valley Southkey di Johor Bahru.

Menurut ANTA, sasaran jumlah kasut yang ingin dikumpul adalah sekurang-kurangnya 200 pasang. Kasut yang didermakan ini akan diedarkan kepada komuniti yang kurang mendapat sokongan yang disokong oleh Teach for Malaysia dan Women of Will.

Selain itu, ANTA akan menyediakan kasut dan pakaian baharu, memastikan penerima bersedia untuk melangkah ke perayaan Raya dengan penuh keyakinan. Tambah ANTA, inisiatif ini bukan sahaja akan memberi cinta kepada kasut lama tetapi juga mengurangkan jejak alam sekitar.

Sebagai menghargai sumbangan ini, setiap pelanggan yang menderma sepasang kasut akan menerima diskaun eksklusif untuk produk kasut ANTA terpilih.

Dalam bulan Ramadan ini juga, anda boleh menyertai acara Run-Madan bersama ANTA Running Team (ART) bersama kelab larian tempatan di Lembah Klang.

Komen