Carian
Dapatkan Kuih Raya Menarik Seperti Kek Ondeh-Ondeh, Tart Nanas Dan Banyak Lagi Di Elevate Patisserie
March 25, 2024 Lina Rosli

Memandangkan sambutan Hari Raya Aidilfitri semakin hampir, sudah pasti anda mula mencari variasi kuih raya yang menarik untuk disajikan kepada para tetamu.

Bersempena dengan itu, Elevete Patisserie sudahpun mula memperkenalkan Koleksi Kuih Raya yang mempamerkan gabungan harmoni perisa tradisional Melayu dan kesenian pencuci mulut kontemporari.

Menjadikan lebih menarik, anda boleh mendapatkan variasi jenis kuih raya yang varieti yang mana menerusi koleksi raya Elevate Patisserie, ia menawarkan sajiah kuih hinggalah ke kek yang berbeza. Antara yang ditawarkan:

Berkas Salam Syawal – RM 95.00

Elevete Patisserie menawarkan Pilihan Salam Syawal berharga RM 95.00, satu berkas yang sesuai untuk dihadiahkan semasa musim perayaan.

Ia menampilkan bakul rotan yang cantik ini termasuk pelbagai hidangan yang lazat seperti Roulade Ondeh-ondeh Riang Raya, Tart Nanas, Biskut Coklat Cip dan Kurma Ajwa Premium.

Riang Raya Roulade (Ondeh Ondeh) – RM 75.00

Riang Raya Roulade (Ondeh Ondeh) pula ditawarkan berharga RM 75.00 yang mana berkas ini merupakan ciptaan menarik yang merangkumi intipati warisan Malaysia dengan sentuhan moden.

Ia menampilkan kek Span Sifon Pandan, dilapisi halus dengan Krim Kelapa Meringue Swiss, dan diselitkan dengan Sirap Gula Melaka aromatik, membangkitkan rasa nostalgia dan kemesraan, mengimbau detik-detik berharga yang dihabiskan bersama keluarga.

Setiap gulungan dihiasi dengan lapisan Hawaiian Coconut Flakes dan tiga bola truffle ondeh-ondeh coklat dekaden, menambah lapisan kemanisan tambahan pada perayaan itu.

Berkat Blessings Bites – RM 165.00

Bagi mereka yang mencuba pelbagai jenis hidangan kuih raya, Elevete Patisserie mempersembahkan Berkat Blessings Bites pada harga RM 165.00.

Pinggan ini disusun untuk menikmati pelbagai kek dan gigitan brownie, sesuai untuk berkongsi kegembiraan dan muhibah dengan orang tersayang. Antara yang ditawarkan termasuklah Kek Coklat Karamel Masin dan Nutella Brownie.

Direka bentuk untuk menyemarakkan lagi perayaan Hari Raya Aidilfitri, koleksi tahun ini menjanjikan pengalaman pencuci mulut yang tidak dapat dilupakan untuk keluarga dan orang tersayang. Koleksi Elevete Patisserie Raya boleh didapati untuk pembelian mulai sekarang hingga 30 April 2024.

Semua produk Elevete Patisserie adalah disahkan halal.

Komen