Carian
Trend Solek Raya 2024: Bibir Hidrat Dan Berkilau Menerusi Teknik Fenty Double Gloss
March 26, 2024 Lina Rosli

Dapatkan bibir yang terhidrat dan berkilat dengan teknik kecantikan terbaruFenty Double Gloss. Menerusi produk bibir baharu Fenty Beauty ini, ia menggabungkan dua elemen penting iaitu penjagaan bibir dan variasi pilihan warna menarik untuk bibir.

Untuk pengetahuan anda, teknik Fenty Double Gloss adalah mengenai penghidratan bibir dan dalam pada masa yang sama menghasilkan kilauan berimpak tinggi dengan beberapa produk bibir yang paling laris dan paling digemari oleh Fenty.

Teknik Fenty Double Gloss ini juga akan memaksimumkan penjagaan kulit dan rutin solekan anda dan mendapatkan rupa segar dan berkilat yang dicari.

Cara Untuk Mendapatkan Bibir Hidrat Dan Berkilat – Menerusi Fenty Double Gloss

Di bawah adalah langkah-langkah yang boleh anda praktikkan:

Langkah 1: Penghidratan

Pertama sekali, mulakan dengan sapuan Fenty Skin Lip Oil atau Lip Mask untuk kusyen penghidratan. Anda boleh menggunakan produk ini:

  • Fenty Skin Fenty Treatz Hydrating + Strengthening Lip Oil (RM130) – Produk ini menawarkan hasil bibir ultra-hidrat dan tidak melekit. Disebabkan ia adalah lip oil maka, ia tidak memberikan warna yang ketara selain turut berfungsi menguatkan penghalang kelembapan bibir, menambah baik tekstur dan meninggalkan kilauan cahaya.
  • Fenty Skin Plush Puddin’ Intensive Recovery Lip Mask (RM117) – Ia merupakan topeng bibir dengan tekstur yang premium – memberikan penghidratan berpanjangan siang dan malam, dan mengurangkan kedutan pada bibir.

Langkah 2: Bibir Bersinar Dan Berkilau

Lapiskan bibir anda menggunakan Fenty Beauty Gloss Bomb.

  • Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer (RM117) – Fenty Beauty Gloss Bomb hadir dengan formula tidak melekit dan sangat berkilat – sapuan XXL Gloss Bomb akan menjadikan bibir anda serta-merta kelihatan lebih penuh.
  • Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Universal Lip Luminizer + Plumper (RM130) – Pengilat bibir ini memberikan sedikit warna dan bibir kelihatan lebih penuh dan lebih lembut.
  • Fenty Beauty Gloss Bomb Ice Cooling Lip Luminizer (RM130) – Pengilat bibir jernih ini diselitkan dengan bau pudina untuk memberikan kesan penyejukan segera yang menyegarkan dan kemasan berkilat yang kelihatan basah.
  • Fenty Beauty Gloss Bomb Cream Color Drip Lip Cream (RM117) – Membawakan formula berkilat yang ikonik yang mana ia memberikan warna tulen, berkrim dan kilauan luar biasa tanpa sebarang kilauan.
Komen