Carian
Jotun Melancarkan Cat Eksterior Bertaraf Premium – Jotun Jotashield Infinity
April 22, 2024 Lina Rosli

Jotun Malaysia mengumumkan produk rintisnya yang terbaharu, Jotun Jotashield Infinity.

Menjadikan ia berbeza dengan pesaing lain dalam kategori cat eksterior bertaraf premium, Jotashield Infinity telah melalui pelbagai ujian yang terperinci berbanding cat-cat eksterior premium keluaran pesaing, dan telah diperakui sebagai cat yang terunggul oleh makmal-makmal bebas yang bereputasi. 

Untuk pengetahuan anda, Jotun Jotashield Infinity diformulasi sesuai untuk cuaca tropika yang agak mencabar, memenuhi standard yang tinggi dalam keupayaannya untuk mengharungi haba serta taburan hujan yang tinggi – malah turut berfungsi sebagai benteng pertahanan yang kuat bagi kediaman anda.

Menerusi beberapa ujian yang berlangsung selama 12 bulan, Jotashield Infinity telah menunjukkan prestasi yang lebih baik berbanding pesaing-pesaing premium yang lain dalam memelihara kualiti warna pada dinding. 

Selain itu, Jotashield Infinity mempunyai jangka hayat warna yang terbaik berbanding jenama-jenama cat premium terkemuka yang lain, selepas melalui ujian yang ketat bagi kualiti warna. Ia memastikan dinding eksterior mampu mengekalkan warna dan keseriannya untuk jangka yang panjang, agar pengguna dapat memiliki kediaman yang sentiasa kelihatan indah, dek hujan mahupun panas.

Jotashield Infinity juga didapati memiliki daya rintangan yang tertinggi terhadap habuk dan kesan kotoran daripada pencemaran, mempamerkan keupayaannya dalam memelihara kecantikan kediaman anda.

WONDERSCAPES: Warna-Warna Asia oleh Jotun

Dilancarkan sejajar dengan Jotashield Infinity, Koleksi Warna Eksterior 2024 oleh Jotashield Infinity menampilkan 70 warna yang paling laris di rantau ini dan ia memetik ilham daripada kepelbagaian landskap, budaya, dan tradisinya.

‘Wonderscapes’ ialah sebuah koleksi warna yang diilhamkan oleh keindahan warna-warna Asia Tenggara, dirumus khas oleh Pengurus Pemasaran Warna Asia Tenggara , Natrah Omar, menerusi kerjasama rapat dengan pasukan Warna Global Jotun.

Ia menawarkan pelbagai warna neutral yang versatil serta warna-warna menawan yang sempurna untuk satu sama lain. Pelet warna yang unik ini memudahkan pemilik kediaman untuk memilih dan memadan warna bagi menzahirkan sebuah kediaman yang indah.

Komen