Carian
Marrybrown Tampil Dengan Menu Bertemakan Citarasa Thailand – Marrybrown Tom Yam Chicken
May 13, 2024 Lina Rosli

Marrybrown kini kembali dengan menu Marrybrown Tom Yam Chicken yang mengetengahkan citarasa Thailand yang pasti memikat selera. Untuk mencubanya, menu ini boleh dinikmati mulai hari ini di seluruh negara.

Menu yang diperkenalkan semula ini menawarkan hidangan klasik seperti Tom Yam Chicken, Tom Yam Chicken Burger, Tom Yam Porridge, dan Tom Yam Fries, yang setiap hidangannya disempurnakan dengan adunan rempah ratus dan cili khas Thailand.

Istimewa pada tahun ini, Marrybrown meningkatkan lagi pengalaman kulinari untuk para pengunjung dengan Tom Yam Chicken Bucket yang disediakan khas untuk dikongsi bersama keluarga dan rakan.

Untuk siri menu ini, Marrybrown menampilkan Kombo Tom Yam Chicken, harga bermula dari RM18.50, yang menawarkan pilihan antara dua atau tiga ketul Tom Yam Chicken bersama kentang goreng.

Kombo Tom Yam Porridge ialah gabungan bubur Tom Yam dengan satu ketul Tom Yam Chicken, bermula harga dari RM16.90. Kombo Tom Yam Chicken Burger pula adalah burger klasik MB yang pedas, yang turut dihidangkan dengan kentang goreng, bermula harga dari RM17.90.

Setiap hidangan kombo dilengkapi dengan segelas Heaven and Earth Ice Lemon Tea untuk meredakan kepedasan.

Bagi mereka yang inginkan sajian yang lengkap , Tom Yam Big Box boleh dijadikan pilihan. Bermula harga dari RM24.90, pilihan sempurna dengan seketul Tom Yam Chicken, Tom Yam Chicken Burger, kentang goreng dan segelas Heaven and Earth Ice Lemon Tea. Lengkapkan hidangan dengan kemanisan Pai Manggadengan inti buah mangga serta dibalut dengan pastri rapuh yang enak, bermula harga dari RM4.50 sebagai menu tambahan.

Marrybrown Tom Yam Chicken Bucket terbaharu boleh didapati dalam pilihan 6-ketul, 9-ketul, atau 12-ketul, lengkap dengan Pai Mangga, kentang goreng, dan Heaven and Earth Ice Lemon Tea, bermula harga dari RM58.90.

Komen