Carian
Pengalaman Mendengar Muzik Lebih Menarik Menerusi Samsung Music Frame – Inovasi Baharu Dari Samsung
May 14, 2024 Lina Rosli

Bagi anda yang gemar mendengar muzik dan ingin menikmati bunyi audio yang merdu terus pada pembesar audio anda, mungkin anda boleh menambah inovasi terbaru dari Samsung iaitu Samsung Music Frame ke dalam senarai pembelian anda.

Samsung Music Frame menawarkan keharmonian yang lancar untuk pengguna dan persekitaran mereka. Sama ada ia berdiri sendiri atau dipasang pada dinding, peranti baharu ini merangkumi gabungan sempurna fungsi dan kecanggihan, membolehkan pengguna mempamerkan ciri diperibadikan – yang mana anda boleh memasang foto peribadi atau karya seni sambil menyelami diri dalam audio nirwayar.

Selain itu, Music Frame ini juga dipertingkatkan dengan ciri pintar seperti pembantu suara secara terbina. Anda juga boleh menstrim muzik terus daripada peranti mudah alih anda – ia boleh menampung sehingga lima sambungan serentak untuk keseronokan bersama di seluruh rumah anda.

Memandangkan peranti serba boleh ini beroperasi secara bebas atau boleh disegerakkan sehingga dua peranti menggunakan teknologi Q-Symphony , ia menambah pengalaman menonton dengan bunyi sekeliling yang mengasyikkan yang melengkapkan mana-mana ruang kediaman dengan sempurna.

Walaupun saiznya yang padat, Music Frame memberikan pengalaman audio 2.0ch yang berkuasa, dengan sokongan Dolby Atmos untuk pengalaman bunyi yang mengasyikkan.

Bagi yang berminat, Samsung Music Frame ini ditawarkan untuk pasaran tempatan pada harga RM1,999. Dan khusus untuk pembelian dengan pembelian lain, anda boleh mendapatkannya pada harga RM1,499 sebuah.

Komen