Carian
Watsons Malaysia Melancarkan Rangkaian Penjagaan Rambut Dan Badan Naturals By Watsons Algae Serba Baharu
May 27, 2024 Lina Rosli

Watsons Malaysia baru-baru ini melancarkan rangkaian penjagaan rambut dan badan Naturals by Watsons Algae serba baharu. Dengan tema “Feel Nature’s Blue,” barisan inovatif ini memanfaatkan kuasa Certified Organic Portuguese Algae atau Portuguese Algae organik yang diiktiraf – juga dikenali sebagai ‘The Green Gold,’ untuk membawakan anda pengalaman yang mencergaskan untuk kedua-dua rambut dan badan.

Dihasilkan dengan lebih 94% bahan asal semula jadi dan 100% vegan, rangkaian penjagaan diri Alga menguatkan penghalang kulit, menyekat kelembapan dan memberikan penghidratan yang mendalam kepada rambut dan kulit kepala.

Selaras dengan komitmen kami terhadap kemampanan, pembungkusan rangkaian Naturals by Watsons Algae diperbuat daripada 100% plastik kitar semula, yang dikumpulkan dari sekitar 50 kilometer garis pantai laut di Asia. Inisiatif ini membantu mengelakkan sisa plastik daripada tergulung di lautan kita. untuk mengurangkan sisa plastik dan melindungi lautan kita.

Rangkaian Naturals By Watsons Algae kini boleh didapati di semua kedai Watsons dan platform atas talian yang menampilkan empat produk seperti:

  • Naturals by Watsons Algae Shampoo 490ml (RM26.90)
  • Naturals by Watsons Algae Conditioner 490ml (RM28.90)
  • Naturals by Watsons Algae Shower Gel 490ml ( RM23.90)
  • Naturals by Watsons Algae Lotion 490ml (RM29.90)

Dengan pembelian RM50 atau lebih Naturals by Watsons, pelanggan rangkaian Algae boleh menerima beg beli-belah mesra alam percuma dari sekarang hingga 3 Jun 2024.

Komen