Carian
Fernleaf Malaysia Memperkenalkan Inovasi Terbarunya, Fernleaf Greek Style Yogurt Drink
May 30, 2024 Lina Rosli

Fernleaf Malaysia, jenama tenusu New Zealand yang telah beroperasinselama 50 tahun, teruja untuk memperkenalkan inovasi terbarunya, Fernleaf Greek Style Yogurt Drink.

Penambahan baru kepada keluarga Fernleaf ini adalah bukti dedikasi jenama ini untuk menghasilkan produk yang penuh dengan kebaikan tenusu dan lazat dengan menampilkan minuman yogurt yang menyegarkan, diperkayakan dengan jus buah-buahan asli, yang direka khusus untuk memikat hati rakyat Malaysia.

Diperbuat daripada susu yang berkualiti dari New Zealand, Fernleaf Greek Style Yogurt Drink menggabungkan textur berkrim minuman yogurt gaya Greek dengan jus buah-buahan sebenar.

Mendapat persijilan logo Pilihan Lebih Sihat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, minuman lazat ini menawarkan nutrien seperti kalsium dan vitamin D, mengandungi 0% lemak, serta mematuhi garis panduan pemakanan yang ketat dengan tahap lemak dan gula yang telah ditetapkan.

Buah-buahan TropikaStrawberiMangga
Campuran rasa buah-buahan tropika yang manis dan masam, menawarkan rasa yang cukup menyegarkan dengan setiap tegukan.Diperkaya dengan rasa strawberi yang manis, sesuai untuk mereka yang menyukai rasa buah-buahan yang sedikit masam.Menyajikan rasa tropika yang kaya dari mangga, sempurna untuk mereka yang ingin menikmati rasa keenakan buah mangga asli.

Minuman ini lebih daripada sekadar minuman biasa; ia adalah minuman serba guna yang sesuai untuk bila-bila masa, sama ada untuk dinikmati begitu sahaja sebagai snek yang enak, dihidangkan bersama pelbagai hidangan kegemaran anda, atau digabungkan bersama makanan lain seperti oat atau granola, mengikut selera dan kegemaran anda.

Fernleaf Greek Style Yogurt Drink kini boleh didapati di pasar raya terkemuka dan kedai terpilih di seluruh Semenanjung Malaysia, termasuk Giant, AEON, AEON BiG, NSK, TF Value dan TMG Mart.

Tersedia dalam dua saiz yang praktikal, iaitu botol 700 gram berharga RM 8.50 dan botol 200 gram berharga RM 3.30, kedua-duanya menawarkan harga yang mampu milik dengan rasa yang cukup enak, sempurna untuk dinikmati pada bila-bila masa

Komen