Carian
Koleksi Bayu Somerset x Secret Recipe Memperlihatkan Koleksi Pakaian Tradisional Melayu Yang Diilhamkan Dari Perisa Kek
June 4, 2024 Lina Rosli

Rangkaian kafe gaya hidup tempatan, Secret Recipe, telah bekerjasama dengan jenama pakaian tempatan terkenal, Bayu Somerset bagi memperkenalkan koleksi pakaian tradisional Melayu yang diinspirasi dari perisa kek Secret Recipe.

Kerjasama eksklusif ini meraikan tanggapan bahawa kemanisan hidup bukan sahaja datang dari kek tetapi juga dari fesyen.

Koleksi Bayu Somerset x Secret Recipe menampilkan pelbagai pakaian dan aksesori yang menarik. Setiap keping menggemakan kek ikonik Secret Recipe dan dipadankan dengan sempurna dengan rekaan baju yang unik dari Bayu Somerset.

Kerjasama antara dua jenama ini memperlihatkan lima kategori – bermula dari pakaian tradisional hingga ke aksesori kepala. Salah satunya, Baju Kurung Kedah yang ringkas tetapi abadi didatangkan dalam tiga rekaan termasuk:

  • Pandanlicious yang bersahaja dan ringan
  • Berrylicious yang elegan
  • White Forest yang ringkas.

Selain itu, koleksi ini turut hadir dengan rekaan Baju Kebaya yang klasik dengan sentuhan moden. Bagi yang menggemari kurung moden pula, anda boleh mendapatkan set Tallulah dalam reka bentuk Wild Blueberry yang cantik atau Red Velvet yang lebih memikat. Saiz kepingan terdiri daripada XXS hingga 5XL untuk dewasa boleh didapati dari RM149 dan seterusnya; dan saiz 1 hingga 12 untuk kanak-kanak berharga antara RM129 dan RM149.

Untuk menyempurnakan gaya anda, Koleksi Bayu Somerset x Secret Recipe menampilkan koleksi tudung pada harga RM49 sehelai serta Scrunchie yang berharga RM15 untuk penampilan lengkap dari kepala hingga ke kaki.

Untuk meraikan kerjasama ini, Secret Recipe menawarkan diskaun 30% kepada pelanggan Bayu Somerset untuk sepotong kek dengan mana-mana dua pembelian hidangan utama à la carte apabila membentangkan tag produk Bayu Somerset x Secret Recipe.

Sementara itu, Bayu Somerset akan menawarkan pelanggan Secret Recipe diskaun RM10 untuk sebarang pembelian produk Bayu Somerset yang tersedia di kedai fizikal ataupun kedai atas-talian. Selain itu, kerjasama itu turut menghasilkan kotak Kek Platinum edisi terhad yang direka oleh Bayu Somerset.

Untuk butiran lanjut, layari www.secretrecipe.com.my atau www.bayusomerset.com.

Komen