Carian
Ninja Van Menyediakan Pusat Hentian Untuk Penghantar Barang Menikmati Makanan Dan Minuman Percuma Di Taman Shamelin Perkasa
June 4, 2024 Lina Rosli

Ninja Van Malaysia memperkenalkan sebuah acara khas yang meraikan petugas barisan hadapan dan wira penghantar barang – Unsung Heroes: Perayaan Dedikasi dan Penghargaan, atas sumbangan mereka kepada industri edagang. 

Sebagai sebahagian daripada inisiatif tersebut, Ninja Van Malaysia telah mengubah salah satu hab utama mereka di Taman Shamelin Perkasa kepada sebuah hentian tepi jalan di mana penghantar barang dapat menikmati makanan dan minuman percuma.

Melalui sumbangan rakan-rakan Ninja Mart seperti BIKA, Cocoaland, Infra Bunga, dan Carina Malaysia, penghantar barang boleh berehat daripada rutin harian mereka sambil menikmati pelbagai aktiviti yang menyeronokkan. 

Kempen Unsung Heroes ini berfungsi sebagai platform bagi meraikan, mengiktiraf, dan memupuk komuniti Ninja Van – sekaligus menyerlahkan peranan penting penghantar, penyusun, dan peranan fokus operasi lain dalam kejayaan mana-mana syarikat penghantaran.

Ninja Van Malaysia menyedari kepentingan ini dan meraikan para wira yang tidak didendang melalui pelbagai inisiatif, termasuk poster “Take 5” yang menekankan keselamatan dan kesejahteraan dalam kalangan petugas barisan hadapan, serta kerjasama dengan media dan pemimpin pendapat utama.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kempen ‘Unsung Heroes’ anda boleh layari laman web rasmi di https://www.ninjavan.co/en-my/unsung-heroes

Komen