Carian
Menu Baharu Secret Recipe Crunchy Cornflakes Pasta Dengan Ayam & Crunchy Cornflakes Cop Ayam
June 5, 2024 Lina Rosli

Secret Recipe memperkenalkan menu hidangan baharu menerusi Siri Crunchy Cornflakes kepada umum. Ia merupakan sajian makanan berat yang boleh dipesan individu – menampilkan dua ciptaan yang lazat iaitu Crunchy Cornflakes Pasta dengan Ayam dan Crunchy Cornflakes Cop Ayam.

Pengenalan menu baharu ini diperkenalkan berikutan sambutan memberangsangkan untuk menu hidangan panas Golden Egg Krup Krup tahun lepas. Oleh itu, Secret Recipe kembali dengan penawaran yang lebih lazat untuk siri kali ini.

Bagi yang berminat untuk mencuba, Crunchy Cornflakes Pasta with Chicken ditawarkan pada harga RM23.90 menampilkan pasta yang disalut dengan lembut dalam sos cili api lemak berkrim, digandingkan dengan katsu ayam yang berjus dan dengan salutan cornflake yang rangup.

Gabungan tekstur menghasilkan adunan yang harmoni dan pengalaman hidangan yang memuaskan untuk selera Malaysia.

Sementara itu, Crunchy Cornflakes Chicken Chop pula berharga RM27.90 menyasarkan untuk menyerlahkan hidangan klasik dengan rangup. Menampilkan filet ayam goreng yang disalut cornflake, ia dihidangkan dengan sides hirisan kentang, salad, dan sos buttermilk kari.

Untuk melengkapkan rasa berkrim hidangan baharu, Secret Recipe’s Honey Passionfruit Tea mengimbangi dengan sempurna rasa kaya Rangup Siri Cornflakes.

Pengunjung boleh menikmati minuman menyegarkan ini pada harga diskaun RM6.80 dengan setiap pembelian hidangan Crunchy Cornflakes, menjadikan pengalaman itu lebih menyeronokkan dan penuh nilai.

Siri Crunchy Cornflakes kini boleh didapati di semua cawangan Secret Recipe, tidak termasuk AEON Mall Taiping.

Komen