Carian
Glico Malaysia Menawarkan Almond Koka Untuk Pasaran Tempatan – Susu Badam Dengan Tiga Pilihan Perisa
June 10, 2024 Lina Rosli

Almond Koka merupakan jenama yang tidak asing lagi di Jepun. Dilancarkan pada 2014, jenama ini memperkenalkan susu badam yang menawarkan rasa yang seimbang dengan sedikit kekacang dan kemanisan daripada bahan utama – kacang badam keseluruhan.

Bagi yang pernah mencuba Almond Koka, susu badam ini hadir dengan tekstur yang licin dan berkrim. Selain itu, ia juga hadir dengan aroma kacang badam yang halus sebagai salah satu daya tarikannya – sekaligus menjadikannya susu badam terlaris di Jepun.

Dengan tiga varian menarik untuk dipilih – asli, coklat dan tanpa gula – Almond Koka memenuhi pelbagai pilihan rasa. Sama ada dinikmati sendiri, ditambah kepada kopi atau smoothie, atau digunakan dalam ciptaan masakan, Almond Koka berjanji untuk meningkatkan setiap saat dengan profil rasa yang luar biasa.

Selain itu, susu badam Almond Koka juga kaya dengan kandungan nutrien seperti vitamin E dan serat yang tinggi, turut menampilkan 0% kandungan kolesterol. Almond Koka turut menawarkan alternatif berkhasiat kepada susu tenusu, menjadikannya pilihan yang tepat untuk pengguna yang mementingkan kesihatan atau tidak bertoleransi laktosa.

Bagi yang berminat, Almond Koka kini boleh didapati di Aeon, Village Grocer, Jaya Grocer, Family Mart, Qra dan pasaraya terkemuka lain.

Komen