Jangan lepaskan peluang sempena Hari Kemerdekaan 2021 yang bakal tiba tidak lama lagi, terdapat beberapa kedai dan juga restoran yang menawarkan promosi dan diskaun menarik.

Untuk tidak ketinggalan, Tajria hari ini ingin mengajak anda untuk menebus dan menikmati promosi yang ditawarkan bermula hari ini.

Starbucks Coffee

Dapatkan minuman kegemaran anda seperti:

  • Chocolate Choux Cream Frappuccino
  • Chocolate Chip Choux Frappuccino
  • Chocolate Choux Cream Latte (Panas/Sejuk)
  • Golden Pineapple Cold Brew
  • Pineapple Lemonade Frappuccino
  • Caramel Pineapple Cream Frappuccino

Bersemperna Hari Kemerdekaan yang bakal tiba, Starbucks Malaysia membawakan diskaun menarik untuk minuman premium di atas. Potongan sebanyak 31% ditawarkan sehingga 3 September ini.

Selain itu anda juga boleh mendapatkan diskaun sebanyak 64% untuk pembelian kedua bagi setiap minuman. Namun, tawaran ini sah untuk pembelian tanpa promosi lain.


Gigi Coffee

Belanja sekurang-kurangnya RM20 dan dapatkan potongan harga RM6 untuk kopi dan minuman yang anda pesan.

Anda boleh mendapatkannya melalui pesanan di laman rasmi Gigi Coffee yang mana ia tertakluk kepada pembelian atas-talian sahaja.


DOME Cafe Malaysia

Untuk pembelian menerusi perkhidmatan penghantaran, DOME Cafe Malaysia menawarkan potongan harga sebanyak RM5 untuk setiap pesanan.

Anda hanya perlu menggunakan kod DOME5 untuk menebus baucar diskaun RM5 bermula hari ini sehingga 31 Ogos 2021.

Layari Dome Delivery sekarang!


Kyochon Malaysia

Pada 31 Ogos 2021 kelak, restoran makanan Korea Kyochon menawarkan diskaun menarik yang mana anda boleh mendapatkan 2 ketul ayam peha Kyochon pada harga RM6.40 sahaja.

Untuk menebusnya, anda boleh menggunakan kod promo merdeka64  untuk pembelian menerusi laman rasmi Kyochon Malaysia. Dapatkan juga potongan harga RM6.40 untuk pesanan ambil sendiri menggunakan kupo pickup64


Texas Chicken

Tandakan pada kalendar anda pada 31 Ogos 2021, Texas Chicken menawarkan promosi satu hari untuk set ayam mereka.

Dapatkan Merdeka Beats Value Remix pada harga RM7.99. Anda boleh membelinya sama ada di kedai Rexas Chicken berdekatan ataupun pesan secara atas-talian di platform Shopee.


Famous Amos

Tidak ketinggalan kedai biskut Famous Amos juga menawarkan diskaun sempena Hari Kemerdekaan yang ke-64.

Bagi pembelian 300g biskut, anda boleh memperoleh diskaun 50%. Manakala diskaun 30% akan diberikan jika anda melakukan pembelian 200g biskut yang anda gemari.

Promosi ini sah sehingga 31 Ogos 2021.


The Manhattan Fish Market

Kalau anda meminati hidangan ikan salmon, maka jangan ketinggalan untuk menikmati diskaun dari The Manhattan Fish Market pada Hari Kebangsaan kelak.

Potongan harga sebanyak 50% akan diberikan untuk pembelian Manhattan Fish ‘N Chips Salmon. Promosi ini boleh didapati melalui pesanan di Grab Food, FoodPanda dan juga Deliver Eat.


Berikut adalah beberapa tawaran dan diskaun menarik yang boleh anda tebus dan nikmati sempena Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-64.

Jika anda mengetahui tawaran menarik yang lain, jangan lupa untuk kongsikan kepada Tajria supaya lebih ramai individu boleh mendapatkannya selepas ini. Selamat mencuba!

Baca juga: Ini 10 Jenama Dan Restoran Yang Tawar Promosi Sempena Merdeka 2021