Bersempena jualan mega atas-talian 9.9 yang bakal berlangsung pada tengah malam ini. Pelbagai jenama telahpun bersiap sedia dengan tawaran dan promosi menarik yang boleh anda nikmati pada harga yang murah dan berbaloi.

Berikut adalah senarai diskaun dan promosi yang boleh anda dapatkan pada hari esok:

Starbucks Malaysia

Pada hari 9 September ini, Starbucks Malaysia menawarkan promosi pembelian hanya RM9.90 untuk minuman Choux Cream Beverages termasuk Chocolate Choux Cream Frappuccino, Chocolate Chip Choux Frappuccino dan Iced/Hot Chocolate Choux Cream Latte.

Promosi ini ditawarkan sepanjang hari dan jangan ketinggalan untuk mendapatkannya melalui pembelian terus di kedai sahaja.


Secret Recipe

Sementara untuk penggemar teh mutiara pula, anda boleh melakukan pesanan atas-talian melalui aplikasi SR GO untuk mendapatkan siri Boba kegemaran anda.

Anda berpeluang menikmati tawaran beli 1 percuma 1 pada jualan mega 9.9 (terhad pada 9 September sahaja).

Caranya mudah, muat turut aplikasi SR GO di App Store atau Play Store, dan pilih dua jenis minuman boba dan diskaun akan diberikan secara automatik.

Selain di aplikasi SR Go juga, anda boleh tebus baucar untuk makanan utama seperti pasta, mi dan banyak lagi di Lazada dan Shopee bermula hari ini.


airasia food

Selain itu anda juga boleh mendapatkan diskaun melalui pembelian di airasiafood pada 9 Septermber ini.

Diskaun sebanyak RM9 akan diberikan untuk pembelian melebihi RM20 selain turut boleh mendapatkan tawaran penghantaran makanan secara percuma dengan menggunakan kod promo 9OFFMY.

Malah anda juga boleh boleh melalukan pembelian barangan dapur di airasia farm dan menikmati diskaun RM9 dengan syarat pembelian minima adalah RM30.The Chicken Rice Shop

Khusus untuk peminat Nasi Ayam TCRS, anda boleh mendapatkan potongan harga RM5 untuk pembelian melalui pesanan terus di laman rasmi The Chicken Rice Shop bermula hari ini.

Lakukan pesanan dan masukkan kod promo TCRSRM5 sewaktu melakukan pembayaran pembelian.


Jangan lepaskan peluang untuk menikmati makanan dan minuma kegemaran anda pada harga yang lebih rendah. Anda juga boleh kongsikan beberapa penawaran lain bersempena jualan mega 9.9 terus di Tajria.

Baca juga: Cara Untuk Mula Menulis Di Tajria